Indbydende feriehus med vildmarksbad og trampolin

3.5
icon
icon
icon
icon

Lunden 8, Henneby

- Sommerhusnr.: 41677
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til Lunden 8, et indbydende feriehus beliggende i naturskønne Henneby. Et dejligt og lyst feriehus til 6 gæster med et dejligt uderum. Her finder I både et lækkert vildmarksbad, en overdækket hyggekrog og både trampolin og gynger til børnene!

Ved feriehuset er der mulighed for at oplade el-bil – husk at medbringe eget ladekabel.

Komfort og hygge foran brændeovnen

For enden af en blind vej finder I dette hyggelige feriehus. Her er den velkendte sommerhusstemning, og feriehuset kan danne rammerne om en dejlig ferie for 6 gæster og evt. 2 hunde. Her er 3 fine soveværelser og et praktisk badeværelse med vaskesøjle. Udover vaskemaskine og tørretumbler gemmer badeværelset også på feriehusets spabad – her er I lovet afslappende stunder, hvis vejret ikke indbyder til en tur i vildmarksbadet.

Hjerterummet på Lunden 8 må være den skønne stue, hvor køkken og spiseplads er integreret. Her er en varm, indbydende atmosfære og brændeovnen er perfekt til de køligere aftner! Her er der plads til sjov og samvær. Lækre retter samler jer omkring spisebordet og det samme gælder de hyggelige brætspilsaftner. Sæt jer godt til rette i sofaen med en god film, der streames vha. Chromecastet, eller læs en god bog foran den knitrende brændeovn. Fra stuen har I direkte udgang til den skønne have.

Aktivitetsfyldt have – udebruser, vildmarksbad og plads til leg

Et højdepunkt på Lunden 8 er klart det dejlige uderum. Her er en stor flisebelagt terrasse, et vildmarksbad og en stor grøn græsplæne! For de yngre gæster er her både sandkasse og gynge, mens en trampolin på den rummelige plænegrund giver mulighed for sjov og leg under åben himmel. Hele familien kan desuden nyde godt af vildmarksbadet, som har plads til 6 personer. På terrassen finder I også en udebruser, praktisk hvis man hurtigt skal køles ned efter en tur i vildmarksbadet eller skylle tæerne efter en dag på stranden.

Den overdækkede terrasse tilbyder et ideelt sted for måltider udendørs eller bare en rolig stund med en god bog. Her kan I spise frokost i skyggen, nyde grillmaden eller en kold drink.

Badedage ved stranden og vandre- og cykelture i skoven

Henneby er et dejligt roligt sommerhusområde lidt uden for Henne Strand og lige op til Blåbjerg Plantage. Om I vil til stranden og nyde Vesterhavet eller skal på skovtur med svampekurven under armen, så er der ikke længere, end at det kan klares med en frisk gåtur eller på cykel.

Et must for naturinteresserede er den genoprettede Filsø, og hobbyrytterne vil elske en tur på hesteryg gennem skov og hede eller en frisk galop på stranden. Med fiskesøer, golfplads, glasværksted og mange andre tilbud, er der i nærområde meget at tage sig til. Men måske nøjes I med en tur til Henne Strand, hvor der er gode shoppingmuligheder, et fantastisk lille ishus og mange gode spisesteder – direkte ved havet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.170
Renoveret / Byggeår:2014 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...