Familievenligt feriehus med trampolin og fin have

3.5
icon
icon
icon
icon

Rævestien 12, Henneby

- Sommerhusnr.: 41699
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Ikke langt fra Vesterhavet i Henneby, Rævestien 12, ligger dette hyggelige sommerhus til seks personer. Et feriehus perfekt til børnefamilien, for her er masser af plads til leg – både inde og ude på græsplænen på den skønne indhegende grund. Udenfor venter jer en dejlig terrasse, udebruser samt en trampolin til børnene.

Ægte dansk sommerhusstemning med brændeovn

Rævestien 12 er et dejligt sommerhus med gode faciliterer såsom brændeovn, spa og sauna. Sommerhuset på 110 m2 kan huse op mod seks gæster, og her kan I sagtens medbringe familiens kæledyr. Et klassisk sommerhus, der emmer af feriestemning og kan danne rammerne om en dejlig ferie.

Samlingspunktet bliver uden tvivl det lyse opholdsrum, som er forbundet med køkkenet. Her er træpaneler, god loftshøjde samt nogle store vinduer, der lukker dagslyset ind. Her er en rar atmosfære og plads til det hele. I den fine køkkenafdeling kan I sammen lave dejlig mad, og efterfølgende lade opvaskemaskinen klarer arbejdet for jer. Imens kan I bevæge jer mod stuen. Fra alrummet er der et enkelt trin ned i stuen, hvor komfortable møbler indbyder til afslapning – evt. med en god bog og kop kaffe eller en hyggelig film, som kan streames vha. et Chromecast. Brændeovnen kommer jer til undsætning på de køligere og regnfulde aftner.

De seks sovepladser er fordelt på tre værelser, der alle har gulvtæppe. Derudover er her både et gæstetoilet samt et badeværelse med sauna og spa – er perfekt afslapning efter en rask gåtur ved Vesterhavet. Praktisk er her også vaskemaskine og tørretumbler, hvilket nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på. Det samme gør sig gældende for puslebordet, baby-badekarret og potten, her også er at finde!

Afskærmet have med trampolin og udebruser

Mod vest er terrassen, hvor I hvor man rigtig kan nyde udelivet. Her, bag fyrretræerne, er I godt afskærmet for vind og de omkringliggende naboer. Udenfor finder I en udebruser, hvor I kan skylle tæerne efter en tur ved vandet. Udover den store græsplæne gemmer her sig også en overraskelse til børnene; nemlig en sandkasse og en trampolin, hvor der kan hoppes løs.
Total afslapning og hygge er en skøn sommeraften med en veltilberedt grillmiddag og med et glas rødvin på terrassen, mens himlen ændrer sig til funklende stjernehimmel.

Ferie i Henne By

Henne By er et dejligt område at holde ferie i, og her er I ikke langt fra både Vesterhavets smukke sandstrande eller Blåbjerg Klitplantage. Begge dele er et besøg værd uanset årstiden! I klitplantagen kan I cykle eller gå ad stierne, mens Vesterhavet kan køle jer helt ned på de varme sommerdage.

I Henne Strand er der desuden flere gode indkøbsmuligheder i byens supermarked og specialbutikker – den nærmeste indkøbsmulighed ligger 2,5 kilometer fra feriehuset. I Henne Strand finder I også flere hyggelige spisesteder, I kan besøge. Efter maden skal I selvfølgelig slutte af med en lækker softice.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.600
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, radio.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...