Dejligt sommerhus til 6 personer med brændeovn og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Niels Røgtersvej 2, Henneby

- Sommerhusnr.: 41711
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Tag familien med på en hyggelig ferie i dette dejlige sommerhus på Niels Røgtersvej 2 i Henneby. Det dejlige sommerhus er beliggende på en stor grund, der er delvis naturgrund og plænegrund. I feriehuset kan op til 6 personer holde en dejlig ferie – og her er der garanti for afslapning i den varme sauna.

Hyggelig indretning med brændeovn – sauna på badeværelse

Ved jeres ankomst i sommerhuset på Niels Røgtersvej 2 vil I føle jer hjemme med det samme. Sommerhuset har en lys og hyggelig indretning og i stuen har I en brændeovn, der virkelig understreger sommerhusstemningen og spreder ekstra varme. Ellers sørger en energivenlig varmepumpe for gode temperaturer i feriehuset til lave omkostninger.

Højdepunktet i sommerhuset er utvivlsomt den varme sauna, som I har adgang til fra badeværelset. I saunaen kan I nyde varmen og få slappet fuldstændig af – her kan I også få varmen igen efter en tur ved Vesterhavet. På badeværelset kan I desuden få glæde af gulvvarme.

Ikke nok med, at I har gulvvarme på badeværelset, så er der også gulvvarme i entréen. I entreen finder I også en vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med tøjvasken. Desuden har I en opvaskemaskine i køkkenet, der klarer opvasken.

På sommerhusets 93 kvadratmeter finder I også 3 gode soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med én dobbeltseng hver, mens det tredje soveværelse har 2 enkeltsenge.

Stor grund med terrasse, sandkasse og gynge

Sommerhuset ligger på en grund, der er mere end 3.500 kvadratmeter stor. Grunden er delvist naturgrund og plænegrund. Her har I masser af plads at boltre jer på, hvilket især børnene vil elske, for der er desuden både sandkasse og gynge i haven.

Mens børnene leger, gynger og bygger sandslotte i haven, kan de voksne slappe af på terrassen, der er delvist overdækket, så her kan I både finde jer til rette i sol og skygge. Der står både havemøbler, liggestole, parasol og en grill klar til jer, så I kan få mest muligt ud af de varme feriedage, som I kan afslutte med en god grillmiddag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 3.585
Renoveret / Byggeår:2021 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...