Hyggeligt træsommerhus med sauna og spabad i Henneby

4
icon
icon
icon
icon

Fuutvej 34, Henneby

- Sommerhusnr.: 41714
6 pers.
Antal personer
2700 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette hyggelige træsommerhus med sauna og spabad kan I nyde familieferien i fulde drag. Det rødmalede sommerhus ligger midt i den idylliske natur på Fuutvej 34 i Henneby, og de lyse og venlige omgivelser danner de perfekte rammer for den næste ferie, langt væk fra alting.

Slap af i saunaen og spabadet

Har I lyst til at bruge jeres fridage på en hyggelig familieferie ved Vesterhavet, så er dette skønne træsommerhus det helt perfekte valg.

Den venlige og lyse indretning byder jer varmt velkommen i jeres nye feriehjem. Den store opholdsstue bliver centrum for mange herlige familiestunder med fælles madlavning, lækre hjemmelavede måltider rundt om spisebordet og sene aftener på sofaen foran den knitrende brændeovn og med et sidste glas rødvin, mens de sidste timer rinder ud.

Her er I sikret en ekstra luksuriøs ferie med jeres egen lille wellnesoase på badeværelset. Her står saunaen og spabadet klar til at sørge for jer efter en lang dag ud i den friske luft.

Nyd solen dagen lang på de skønne terrasser

I hver ende af sommerhuset finder I en dejlig terrasse, den ene delvist overdækket og den anden åben. Her står havemøblerne og liggestolene klar, så I kan nyde de varme solskinsdage i fulde drag.

På den store græsplæne med gyngestativ og sandkasse er der god plads til leg, og her kan hele familien også samles om et slag vikingespil eller et spil fodbold.

På de lune aftener er det oplagt at tænde op i grillen, og rundt om havebordet kan I spise en ægte feriemiddag og nyde de sidste solstråler, inden solen dykker ned bag træerne og aftenhimmelen dukker op.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41714

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt an einer Straße, es kann im Sommer der Verkehr wahrgenommen werden. (Wir waren im Winter da).
Der Ofen ist große Klasse, so dass zusammen mit der Wärmepumpe der Stromverbrauch sehr gering war.
Insgesamt sehr gemütlich auf einem großen Grundstück zum Herumtollen der Kinder.
Die Terrasse geht zur Sonnenseite, so wie man es sich wünscht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes geräumiges sauberes Ferienhaus. Sauna und Whirlpool top. Großes Badezimmer und Gästetoilette. Sehr gut ausgestattet Küche mit allem was man braucht. Schlafzimmer ausreichend groß genug. Perfekt für Kinder draußen zum spielen mit schaukeln und Sandkasten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus mit einem schönen Naturgrundstück. Man hat viel Platz für Badminton, Frisbee etc.
Sehr sauberes und gepflegtes Haus und Grundstück.
Wir kommen sehr gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:92 / 1.899
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...