Hyggeligt sommerhus med spabad og sauna til 5 personer

3
icon
icon
icon

Hennebysvej 13, Henneby

- Sommerhusnr.: 41717
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hennebysvej 13 i Henne står dette dejlige sommerhus klar til en ferie for op til 5 personer og 2 hunde. Sommerhuset inviterer til masser af afslapning på ferien i spabad og sauna. Sommerhuset er beliggende på en smuk naturgrund, der er omgivet af masser af skøn natur. 

Lys og hyggelig indretning – afslapning i spabad og sauna

I sommerhuset på Hennebysvej 13 i Henne venter jer en hyggelig og lys indretning, der vil danne rammen om jeres kommende ferie. Med lyse vægge, loft til kip og ovenlysvinduer dannes der en skøn ferieatmosfære at holde jeres ferie i.

Sommerhuset er 70 kvadratmeter stort, og her er der 3 gode soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens det tredje soveværelse er indrettet med 1 enkeltseng. 

Sommerhusets højdepunkter finder I på badeværelset. Ikke nok med at I kan få glæde af gulvvarme på badeværelset, så vil I også kunne nyde masser af afslapning i det skønne spabad og den varme sauna. 

I opholdsstuen kan I samles til hyggelige feriestunder med film og spil. Alt imens sørger brændeovnen for at skrue op for feriestemningen og varmen. Udover brændeovnen har I også en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har et godt indeklima i sommerhuset.

Smuk naturgrund med terrasser, sandkasse og gyngestativ

Sommerhuset på Hennebysvej 13 er beliggende på en smuk naturgrund, der er omgivet af masser af skøn natur. I kan nyde udsigten til denne natur fra sommerhusets terrasser, hvor I kan finde jer til rette i havemøbler og liggestole.

I haven er der tænkt på de yngste feriegæster. Til dem er der nemlig både et gyngestativ og en sandkasse, hvor de kan lege dagen lang. Som dagen lakker mod enden, kan I gøre klar til aftenens grillmiddag på terrassen, hvor I har en gasgrill til rådighed.

Skønne naturoplevelser i Henne Strand

I har mange skønne naturoplevelser i vente, når I holder ferie i området ved Henne Strand. Her kan I blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, der ligger tæt på, hvor I kan tage ud at opleve den skønne, vestjyske natur på nærmeste hold.

Selvfølgelig skal I også en tur til Vesterhavet, når I holder ferie i Henne Strand. Fra sommerhuset på Hennebysvej 13 er der 3 kilometer til de smukke sandstrande og blå bølger.

Fra sommerhuset har I desuden blot 100 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Henne Strand byder både på et supermarked og flere butikker, som I kan handle ind hos på jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41717

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhaus auf tollem Grundstück..mehrere Terrassen leiden ein die Sonne zu genießen.
Das Ferienhaus hat alles was man für einen schönen, erholsamen Aufenthalt benötigt. Die Lage zur Straße stört überhaupt nicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut ausgestattet, es fehlt eigentlich an nichts. Die Eigentümer haben ein Händchen es den Gästen gemütlich zu machen. Es standen frische Blümchen auf den Tischen, Futter für das Eichhörnchen was uns besucht hat haben sie auch hingestellt. Das Gundstück ist einmalig, so viele Sitz und Liegemöglichkeiten haben wir in unserer langen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, sauberes und liebevoll eingerichtetes Haus. Der Garten ist groß und liegt geschützt. Wir haben uns sofort wohlgefühlt und haben es gleich wieder gebucht:)



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.874
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...