Bemærkelsesværdigt feriehus i Henne med spa, sauna og brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Thomas Jensens Vej 18, Henneby

- Sommerhusnr.: 41718
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Opladning af elbil

Dette lækre sommerhus i Henne egner sig ikke kun til familieferien, men også til jer, der gerne vil holde en hyggelig afslapningsferie med vennerne. Især da huset både råder over spa og sauna, har brændeovn til aftenhygge og en dejlig stor terrasse til lange dage med sol og frisk luft. Ved sommerhuset er der desuden ladestik til elbil.

Lys moderne indretning med lækre bekvemme møbler

Indenfor i det bemærkelsesværdige gult malede hus bliver I straks mødt af en lys og moderne indretning: Dette hus er indrettet med stil og personlighed og med alle vigtige elementer til en skøn ferie. I stuen er der masser af gode siddemuligheder – både lækre lænestole, placeret optimalt for lysindfald og med læselamper for bogormene eller strikketanterne, samt bekvemme sofaer med fodstøtte. Her kan I efter en lang dag med masser af frisk vesterhavsluft samles til snak og rødvinshygge foran brændeovnen eller bare slænge ud i foran fjernsynet. Det åbne køkken med det lækre spisebord og de bekvemme stole indbyder til hyggelige stunder med fælles madlavning og samvær omkring spisebordet.

Gæste-wc, bad med wellness og sluttelig gode brede senge

På Thomas Jensens Vej 18 er der rigelig mulighed for en afslappende ferietid for op til 6 personer. Her har I både et gæste-wc og et stort lækkert wellness-badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Fyld spaen og nyd en stund i det varme sprudlende vand, eller tænd op i saunaen og bliv varmet godt igennem inden I hopper i en af de gode brede senge. I har her 2 dobbeltsenge (2x90x200) og 2 enkeltsenge at vælge imellem.

Stor grund med plads til leg

Sommerhusets ligger på en stor velplejet grund. På den store afskærmede terrasse er der masser af plads og mulighed for at tanke sol imens de små hygger sig i sandkassen. Det overdækkede terrasseareal holder på varmen, når dagen går på hæld, beskytter for regnbyger eller for megen sol og er derfor det optimale sted for lange grillaftener.

Den lille strandperle Henne Strand med de mange fine butikker og restauranter kan I sagtens nå til fods eller på cykel. Samtidigt bor I tæt ved Blåbjerg plantage med cykel- og gåruter, Henne golfklub, ridestald og den smukke genoprettede Filsø.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.379
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...