Familieidyl i hyggeligt sommerhus med sauna og skønt udeområde

3
icon
icon
icon

Gl. Strandvej 14, Henneby

- Sommerhusnr.: 41720
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

I Henne by tæt på Blåbjerg Plantage, Filsø og med kun 2,5 kilometer til havet ligger dette skønne, familievenlige sommerhus på en dejlig stor grund. Feriehuset på Gl. Strandvej 14 er lækkert indrettet til familiehygge med sauna og praktiske detaljer som opvaskemaskine og en baggang med vaskemaskine og plads til overtøj.

Lyst og stemningsfuldt indrettet med brændeovn og sauna

Hvide vægge og hyggelige trælofter med hvide lister giver en dejlig hyggelig atmosfære i dette velholdte og kærligt indrettede Kalmarhus. Den store vinduesfront i stuen giver et fint lysindfald og udsigt til haven. Alkove-soverummet i forbindelse med stuen er perfekt til hyggehjørne, når det er tid til en lille ”morfar” eller til at gemme sig lidt væk med en bog.

Sommerhuset er til 6 personer og egner sig til både børnefamilien, evt. med bedsteforældre, og til hyggeferie for 2 personer eller med vennerne. Indenfor er der ud over alkoven to soverum med dobbeltsenge og en køjeseng samt et anneks med 2 enkeltsenge.

Badeværelset har gulvvarme og en sauna, så der er mulighed for rigtigt at lade sig varme igennem, når man kommer hjem fra en lang frisk efterårsgåtur ved havet.

Skønt udeareal og både gynge, bålplads og fodboldmål

Er I til udeliv i ferien, så er Gl. Strandvej 14 det perfekte feriehus til jer. Rundt om ferieboligen og på grunden er der skabt masser af muligheder for både afslapning og leg. Terrasserne er delvist overdækkede, og I finder gode læhjørner til liggestolene og grillen.

Børnene vil elske den store plæne med fodboldmål og gynge, og hele familien kan ved aftenstid samles omkring bålet til snobrød og sang på rigtig spejdermanér.

Masser af naturoplevelser i Blåbjerg Plantage og ved Filsø

Om der skal samles svampe, prøves kræfter på de 10 spir med mountainbiken eller galoperes på stranden, det er alt sammen muligt i området omkring Henne By, som ligger lige op til både Blåbjerg Plantage og Filsø.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.318
Renoveret / Byggeår:2021 / 1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...