Sommerhus til 8 personer med sauna, udebruser og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 10, Henneby

- Sommerhusnr.: 41725
8 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Hennebys grønne ferieområde ligger denne skønne sommerhusdrøm til 8 personer. Det luksuriøse sommerhus er opført i 2020 og indrettet i flot nordisk stil. Sauna, lækre terrasser med delvis overdækning, udendørs bruser og udespa er blot en af de faciliteter, I får med, når I holder ferie på Stendyssevej 10. Hundene er også velkomne her.

Femstjernet feriehus i flot nordisk stil med alle praktiske nødvendigheder

Drømmer I om en ferie i luksuriøse omgivelser? Så er dette femstjernede sommerhus lige noget for jer! Det i år 2020 opførte sommerhus er indrettet i en flot nordisk stil, som forener det moderne med den hyggelige, klassiske sommerhusstemning. Særlige detaljer som en alkove i køkken-alrummet giver et særligt præg, det er det perfekte hjørne til en god bog eller til at hygge-gemme sig lidt med sin ipad, imens der dækkes bord til aftensmaden.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og der er også vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset. En hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, at alle kan streame film og serier på samme tid på den medbragte elektronik.

Slip for lange køer til badet – 2 badeværelser og egen sauna, udespa og udebruser

Sommerhuset er udstyret med 2 badeværelser, så I undgår lange køer til badet om morgenen. Fra det ene badeværelse er der desuden indgang til sommerhusets sauna, hvor I kan nyde nogle skønne wellness-stunder. Et sikkert hit efter en lang gåtur i den vestjyske natur! Derudover findes der et lækkert udespa på terrassen. 

Stor terrasse med overdækket del, udendørs bruser og lademulighed til elbil

Den store terrasse går næsten hele vejen rundt om sommerhuset og har både en åben og en overdækket del. Der er sørget for komfortable havemøbler, liggestole og en grill, så I kan nyde den friske luft i fulde drag. På terrassen er desuden en udespa, en udendørs bruser, og de rigtig friske kan snuppe morgenbadet under åben himmel og der er også mulighed for at spille petanque i haven.

Henneby er et naturskønt og roligt ferieområde, et par kilometer fra Henne Strand og Vesterhavet. En kort køretur bringer jer altså både til butikker, restauranter og strand.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41725

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist genau so schön wie auf den Bildern gezeigt. Alles war sehr sauber und liebevoll eingerichtet. Dieses Haus ist sehr zu empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönen Haus , super von der Ausstattung und es ist einfach ein sehr schöner ruhiger Ort .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet alles was man sich wünscht. Zusätzlich sind die Sauna und der Whirlpool ein Highlight. Die Sauna ist ein wenig klein für mehrere Personen gleichzeitig. Küche und Bad sind in einem ausgezeichneten Zustand – es fehlt nichts. Aufgrund der großen Schiebetüren ist das Haus sehr hell und freundlich – ein Wohlfühlt. 🙂
Außerdem gibt es drinnen sowohl als auch im Freien genügend Plätze zum chillen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.419
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...