Klassisk sommerhus på en smuk naturgrund

3
icon
icon
icon

Ponyvej 5, Henneby

- Sommerhusnr.: 41735
6 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Ponyvej 5 i Henneby er der lagt op til en klassisk sommerhusferie for hele familien. Med dette hyggelige feriehus som udgangspunkt har I alle muligheder for at udforske vestkystens smukke natur. På den skønne grund kan I tilbringe masser af dejlige feriestunder med jeres kære, og her får I god tid til at tanke nye kræfter langt væk fra den travle hverdag.

Idyllisk ferieatmosfære med hyggelige brændeovn

Dette enkle og hyggelige feriehus i Henne rummer plads til op til 6 personer og er det perfekte valg til den næste familieferie, eller måske en romantisk kæresteferie for to?

Den hyggelige stue, som ligger i forbindelse med det halvåbne køkken, fungerer som husets midtpunkt. Her kan familien samles foran den knitrende brændeovn og nyde den behagelige varme. De mørke træbjælker tilfører en helt speciel charme og den klassiske sommerhusstemning.

Fra stuen har I adgang til den afskærmede, delvist overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler, grill og liggestole. På den skønne grund med høje træer kan I rigtig koble af og nyde freden og fuglenes sang i trætoppene, mens børnene leger på græsplænen eller i sandkassen.

Et ekstra plus: Hunden er også hjertelig velkommen her!

Udforsk vestkystens smukke naturomgivelser

Den smukke Blåbjerg Plantage ligger tæt på feriehjemmet, og her finder I et helt net af vandre-, cykel og ridestier. Tag børnene og hunden med, og udforsk naturen og det rige dyreliv på helt tæt hold i det mangfoldige område.

Den lille ferieby Henne Strand byder med sine mange forretninger og forskellige spisesteder op til shopping og hygge. Her sker der noget næsten hele året rundt, og er I trætte af at lave maden selv, er der masser af mulighed for at få noget godt at spise på en af de mange restauranter og caféer.

Vestkystens børnevenlige badestrand er et sikkert hit hos både store og små feriegæster, og på en få minutter lang køretur når I det brusende Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41735

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus macht einen sehr gepflegten und sauberen Eindruck, man merkt das es auch privat genutzt wird.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich und urig, schön gelegen. Zu empfehlen, wenn man nicht auf modernes wohnen besteht.

DK
D.
sagde , Borlänge

En mysig liten grön stuga för 6 personer med insiktsskyddad tomt där endast solen tittar in. Stugan är vällbonad och bra inred med öppen planlösning och har ett välfungerande kök med det man behöver för en trevlig semester. Fresh dusch och toalett. I vardagsrummet breder två härliga soffor ut sig samt ett par sköna förföljer kring en skön och inbjudande braskamin. Ett rymligt matbord ger bra plats för både mat som till spel på kvällen med familjen. Endast ett par minuter till stranden med bil. Cyklar går att hyra vid campingen straks intill. Det går även att beställa frukost bröd i campingens butik till nästa morgon.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2006 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (1 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...