Renoveret sommerhus med naturskøn og ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 5, Henneby

- Sommerhusnr.: 41736
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Hennebys naturskønne ferieområde ligger dette charmerende træhus, godt gemt blandt skovens træer. Sommerhusets moderniserede indre er både lyst og indbydende med et strejf af den klassiske sommerhusstil. Sommerhuset er beliggende på en smuk naturgrund og har gode og alsidige terrasser.

Renoveret og charmerende sommerhus med brændeovn og praktiske faciliteter

Det lille træhus på Stendyssevej 5 rummer plads til 6 personer, og hunden er også velkommen på matriklen.

Sommerhuset har i 2020 gennemgået en renovering og fremstår både lyst og indbydende med velovervejet interiør, mens man samtidig har formået at bibeholde den klassiske, charmerende sommerhusstil.

Feriehusets hjerte er opholdsrummet med både stue og integreret køkkenalrum. Her kan I rigtig sætte samværet i fokus med gode middage, hyggelige spilaftener og afslapning på sofaen. Når mørket falder på, eller regnen trommer på ruden på en grå efterårsdag, sørger brændeovnen for både varme og hyggelig feriestemning.

Med praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og en gratis internetforbindelse er oprydning og andre huslige pligter hurtigt overstået, og på medbragte iPads og computere kan I se jeres yndlingsfilm og -serier. Fjernsynet er også udstyret med norsk og svensk tv i form af kanalerne SVT1 og NRK1.

Ugeneret beliggenhed midt i naturen og alsidige terrasser

Holder I af naturen, så er beliggenheden på Stendyssevej helt perfekt. I kommer til at bo midt i Hennebys grønne ferieområde, og høje træer og buskads afskærmer grunden, så I helt ugeneret kan nyde omgivelserne og den friske luft.

Der er flere terrasser rundt om sommerhuset, og med både en afskærmet, overdækket og åben del er der noget for enhver smag. På de varme sommerdage kan I slænge jer i liggestolene eller flytte frokosten med ud i solen.

Både børnene og hunden vil elske at gå på opdagelse og udforske den spændende naturgrund. Der er også gyngestativ, sandkasse og legehus på grunden.

Henneby Campingplads har en købmand kun 500 meter fra ferieadressen, der har åbent fra påske til slut oktober. Her kan I både handle ind til aftensmaden og købe friskt brød til morgenbordet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41736

D.
sagde , Danmark

Dejligt og pænt istandsat sommerhus, tingene var i orden. Venlig og lydhør udlejer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.335
Renoveret / Byggeår:2020 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Blåbjerg Klitplantage
  • Filsø
  • Tirpitz (ca. 25 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 25 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 45 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...