Hyggeligt, indbydende sommerhus til 6 personer i Henne

3.5
icon
icon
icon
icon

Kærvej 31, Henne

- Sommerhusnr.: 41741
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Kærvej 31 i Henne venter jer dette hyggelige og indbydende sommerhus, hvor rammerne er sat for en skøn ferie. Med plads til op til 6 personer er dette sommerhus et oplagt valg til en ferie for familien eller vennegruppen.

Lys og indbydende indretning med brændeovn

Der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer godt tilpas, når I ankommer til feriehuset på Kærvej 31 i Henne. I feriehuset bliver I nemlig mødt af en lys, indbydende og hyggelig indretning, der samtidig rummer den helt rette ferieatmosfære.

Hjertet i sommerhuset er alrummet, der samler køkken, stue og spiseplads i ét, hvor rammerne er sat for hyggelige stunder med hele ferieflokken. Her kan I lave god mad i køkkenet, spille et sjovt spil ved bordet eller streame jeres yndlingsfilm i tv’et via Chromecasten. Alt sammen akkompagneres af brændeovnens knitrende flammer i baggrunden, der fuldender feriestemningen.

Foruden brændeovnen har I også en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima i feriehuset. I har desuden gode praktiske faciliteter, så slipper I for selv at stå med opvasken efter madlavningen takket være opvaskemaskinen, og på badeværelset hjælper vaskemaskinen med feriens tøjvask.

Som dagens sidste energi efterhånden er brugt op, kan I fordele jer på sommerhusets 3 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn, så I er klar til jeres næste feriedag i Henne.

Skønt udeområde med delvist overdækket terrasse

På de feriedage, hvor vejret er i top, skal I selvfølgelig udenfor, så I kan nyde det gode vejr. Her kan I flytte jeres ferie ud på sommerhusets skønne udeområde, hvor I har god mulighed for at nyde vejret.

På sommerhusets udeområde venter jer blandt andet en delvist overdækket og afskærmet terrasse, som I kan finde jer til rette på i havemøblerne og liggestolene. Find jer en god plads i solen og læn jer tilbage, mens I nyder ferien til fulde.

Udover havemøbler og liggestole har I også en grill til rådighed, så I også kan tilbringe de lune ferieaftener på terrassen. På grillen kan I stege nogle lækre bøffer, som I kan nyde med en god vin til.

Naturskønne ferieoplevelser i Henne

På jeres ferie i Henne har I flere naturskønne ferieoplevelser i vente. I kan blandt andet besøge det dejlige Vesterhav, der ligger 3,5 kilometer fra sommerhuset på Kærvej 31. På de brede sandstrande kan I gå lange ture og bygge flotte sandslotte, og i havets blå bølger kan I snuppe jer en frisk dukkert på de varme feriedage.

I kan også besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I har mulighed for at cykle eller gå ad stierne i plantagen. Her kan I komme helt tæt på den skønne natur.

Når I skal handle ind i løbet af jeres ferie, er der flere indkøbsmuligheder i Henne Strand – jeres nærmeste indkøbsmulighed finder I 2,5 kilometer fra feriehuset. Udover supermarked og specialbutikker byder Henne Strand også på skønne spisesteder og iscaféer, som I kan besøge i løbet af jeres ferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.315
Renoveret / Byggeår:2018 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...