Lækkert klassisk sommerhus med brændeovn og shelter i Henne

3.5
icon
icon
icon
icon

Lunden 2, Henneby

- Sommerhusnr.: 41744
5 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er det på tide at få lidt kvalitetstid med masser af hygge og afslapning ved Vesterhavet? På Lunden 2 i Henne ligger dette skønne, velholdte sommerhus med plads til 5 personer. Her kan I bo i et lækkert klassisk feriehus, der er stilfuldt indrettet med kvalitetsmøbler og brændeovn indenfor og perfekte læfyldte solterrasser samt en shelter for naturelskerne udenfor. For nem sommerhusholdning sørger opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren, imens varmepumpen garanterer perfekt indeklima.

Stemningsfyldt med stilfuld indretning og brændeovn

Om I holder kæresteferie eller er afsted med op til 5 personer vil I straks føle jer godt tilpas. I kan fordele jer på 3 soveværelser, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og gulvtæppe, og det tredje er med en enkeltseng og trægulv.

Sommerhusets absolutte samlingspunkt er opholdsrummet med det åbne moderne køkken, der er godt indrettet – naturligvis med en opvaskemaskine. Her er der plads til ”os-tid” med fælles madlavning, lange samtaler omkring det smukke spisebord eller fjernsynshygge i den bekvemme hjørnesofa. Det hele krones med en tændt brændeovn, hvis dansende flammer giver ekstra hyggestemning.

En energibesparende luft-til-luft varmepumpe sørger for et godt indeklima, og med både vaskemaskine og tørretumbler er badehåndklæderne hurtigt friske og klare til den næste strandtur.

Stor overdækket læfyldt solterrasse og hyggeligt loungesæt med morgensol

Start din feriedag med at nyde en kop kaffe i morgensolen på den skønne terrasse med loungemøblerne. Du kan roligt liste derud i nattøj, da terrassen ligger privat og ugeneret på sommerhusets østside. Når resten af flokken er vågnet, og morgenbrødet er hentet fra købmanden ved campingpladsen eller bageren i Henne Strand, kan dagen rigtigt begynde.

En stor skydedør forbinder sommerhusets stue med en stor delvist overdækket terrasse. Balustraden af glas garanterer lys og udsyn og gør terrassen til det perfekte sted at slå liggestolen op og tilbringe dagen med en bog, imens børnene leger på den store plænegrund. Når dagen går på hæld, kan I finde grillen frem og trylle en lækker middag på terrassen.

For en fuldendt naturoplevelse kan I medbringe soveposer og prøve at overnatte uden for i shelteren på de måneklare nætter. Det er hyggeligt, og især for børnene er det en speciel og spændende oplevelse.

Omgivet af smuk natur og nær indkøb og spisesteder

Lunden 2 ligger i et dejligt feriehusområde omkranset af lynghede, en golfplads, en rideskole og med det kæmpe skovareal Blåbjerg Plantage i ryggen. Mulighederne for aktiviteter i naturen er derfor mange. Medbring eller lej en cykel og lad din bil stå i carporten og tag på udflugt i området.

Der er blot 2 kilometer til Henne Strand, hvor du kan shoppe i byens butikker, spise på restaurant eller blot suse videre ned til den hvide strand og det blå-grønne Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41744

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles und wirklich super ausgestattetes Ferienhaus! Man findet dort alles,was man für einen erholsamen Urlaub braucht. Besonders schön sind die verschiedenen Sitzgelegenheiten,sodass man bei jeder Wetterlage ein schönes Plätzchen findet!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden, mit dem Haus und der Betreuung von Esmark. Es fehlte an nichts!
Wir würden es weiter empfehlen und haben es auch schon.
Ein schönes Haus, ein großes Grundstück mit drei Terrassen für jede Wetterlage eine 🙂 Wir würden es wieder mieten.

DK
D.
sagde , Danmark

Der var ingen ting at sætte en finger på.Fantastisk dejligt og velholdt sommerhus med alt hvad man behøver for en god ferie.
Super skønt område at gå og cykle i.
Mange hyggelige og gode butikker og spisesteder.
Et sted der varmt kan anbefales.
Vi kommer helt sikkert tilbage

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.224
Renoveret / Byggeår:2017 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...