Moderne aktivitetshus til 8 personer – med udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandfogedvej 46, Henneby

- Sommerhusnr.: 41750
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I flere familier eller en stor vennegruppe, der gerne vil på ferie sammen, så er dette lækre aktivitetshus lige noget for jer! Dette feriehus på Strandfogedvej 46 i Henne rummer plads til 8 overnattende gæster og byder i den grad på aktiviteter for hele familien: enten kan der dystes i billard eller bordtennis, eller der kan slappes af i saunaen og udespaen.  

I feriehuset er op til 2 husdyr også velkomne, og skulle I køre i el-bil kan den lades op ved feriehuset – ved brug af et medbragt kabel.  

Hygge og samvær med indendørs aktiviteter

Dette moderne feriehus, som er bygget i 2023, har meget at byde på. I den rummelige stue kan I tilbringe masser af tid sammen ved at se film, spille spil, eller ved at læse en god bog, mens I nyder varmen fra brændeovnen. Udover brændeovnen vil den energibesparende opvarmning med varmepumpen sørge for et behageligt indeklima i hele feriehuset.  

I forlængelse af stuen ligger et moderne indrettet køkken, som byder ind til fælles madlavning. Særligt praktisk er også frysemuligheden på 80L.

De mere underholdende og sjove feriestunder kan foregå i feriehusets aktivitetsrum, hvor I både kan spille billard og bordtennis. Måske I vil arrangere en aften med turnering?

I feriehuset venter jer 4 gode soveværelser, som I kan søge mod efter en dejlig feriedag for at få samlet ny energi til jeres næste feriedag i Henne. I 3 af værelserne er der dobbeltsenge, og det 4. soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

De 2 praktisk indrettede badeværelser er begge udstyret med gulvvarme, og gør at der ingen kø er til morgenbadet. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler i det ene badeværelse, så I ikke behøver at samle vasketøj op hen over ferien.

Afslapning på terrassen

Feriehusets udeområde byder masser af afslapning. Her venter jer en 5-personers udespa, som kan forkæle jer med ekstra afslapning i løbet af ferien. Efter turen i spaen kan I skylle jer under udebruseren, der findes lige ved siden af på den afskærmede terrasse.

På feriehusets yderligere terrasse er der gode muligheder for at finde jer en rolig plet: Komfortable terrassemøbler og liggestole står til rådighed til både at sole jer, men også til at nyde jeres aftensmad, som I har tilberedt på feriehusets gasgrill.  

Naturskønne oplevelser i Henne

Feriehuset på Strandfogedvej 46 ligger i Henneby, og ligger 3 kilometer fra Henne Strand, som ikke kun byder på mange gode butikker og forskellige spisesteder, men også ligger direkte ned til det skønne Vesterhav: her er der blå bølger og smukke sandstrande, så langt øjet rækker.

Den nærliggende Blåbjerg Plantage byder på masser af naturoplevelser med lynghede og skov, og her der, blandt mange andre tilbud, mulighed for at vandre, cykle, køre på mountainbike, ridning, mm.  Ydermere er det muligt at svinge golfkøllen på den lokale golfplads, hvor der kan købes golftimer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41750

DK
D.
sagde , Danmark

Super lækkert sommerhus, lyst og rummeligt uden alt for meget nips og pynt men meget hyggeligt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit gut angelegtem Wellnessbereich, Sauna, Aussendusche, Jacuzzi und Aktivitätsraum, Billard, Tischtennis.
Fahradwege gut erreichbar. Strand nah.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Gute Aufteilung für 2 Familien.

DK
D.
sagde , Danmark

Generelt et dejligt hus, fin indretning, god akustik i alle rum, fin terrasse og skøn ude spa, dejligt hvis der var mulighed for at afskærme lidt mere for vinden på terrassen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:152 / 1.650
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...