Skønt og rummeligt feriehus med aktivitetsrum i Henneby

5
icon
icon
icon
icon
icon

Duevej 6, Henneby

- Sommerhusnr.: 41751
10 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne feriehus på Duevej 6 i Henneby er det oplagte sted at holde ferie for flere familier eller en stor vennegruppe. Her kan op til 10 personer holde en skøn ferie, der både byder på underholdende timer i aktivitetsrummet samt afslappende stunder i udespaen og den udendørs sauna. Og skulle I have et husdyr, er også den hjerteligt velkommen her.

Moderne indretning – med skønt aktivitetsrum

Dette feriehus på Duevej 6 er bygget i 2015, gennemgående renoveret i 2018 og fremstår meget moderne og lyst. Feriehuset er bygget med jordvarme (gulvvarme), der sikrer en behagelig temperatur i alle feriehusets rum.   

Der er rig mulighed for at tilbringe mange hyggelige og sjove stunder sammen i dette rummelige sommerhus. De hyggelige stunder kan I tilbringe sammen i alrummet, hvor I kan samles for at se film, lave mad og meget mere. 

Til de mere underholdende og sjove feriestunder kan I rykke ind i feriehusets aktivitetsrum, hvor der kan spilles poolbillard, airhockey og bordfodbold.  Måske I vil arrangere en aften med turnering? Ydermere er der en Arcade spillemaskine, som I kan prøve jeres held med. 

I feriehuset venter jer 3 store soveværelser, hvor I kan få samlet ny energi og blive klar til jeres næste feriedag i Henne. I 2 af værelserne er der en dobbeltseng, og i det 3. værelse er der 2 enkeltsenge.  Derudover er der også 4 sovepladser (enkeltsenge) på hemsen, hvor der er almindelig ståhøjde.

Om morgenen vil I ikke stå i kø, da der er 2 badeværelser i dette feriehus. Det ene badeværelse er endda udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler, som kan være jer behjælpelig med at få vasket jeres vasketøj.

Afslapning med udespa og sauna

På feriehusets udeområde kan I se frem til at nyde masser af afslapning. Her venter jer nemlig en udespa – til 6 personer – og en infrarød sauna i saunahuset, der er placeret i forlængelse af terrassen.

Feriehusets terrasse byder på havemøbler og liggestole, som I kan finde jer godt til rette i, mens I slapper af i solen. Og skulle I få brug for en pause fra solen, kan I rykke ind under den overdækkede del af terrassen. Om aftenen kan aftensmaden tilberedes på feriehusets gasgrill, mens børnene gynger eller tager en sidste hoppetur på trampolinen. På den store naturgrund findes der ydermere en flot bålplads samt en rummelig shelter, hvor I kan prøve at sove udendørs.

Naturskønne omgivelser

Henne By er et skønt område, som byder på mange naturskønne oplevelser. Her kan I blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I enten til fods, på cykel eller på hesteryg kan opleve den skønne natur helt tæt på. Og skulle I gerne ville svinge golfkøllen, er Henne Golfklub lige i nærheden.

Også Vesterhavet og de smukke sandstrande er et besøg værd – uanset årstid. Fra feriehuset på Duevej 6 er der 2,8 kilometer til den smukke sandstrand ved Henne Strand, der fortsætter så langt, øjet rækker. Her findes også jeres nærmeste indkøbsmulighed, da der i Henne Strand er både supermarked og mange specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41751

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wundervolles Haus, das keine Wünsche offen lässt!
Modern, offen, lichtdurchflutet und mit großem Grundstück.
Die Küche ist komplett mit allem drum und dran ausgestattet. Genügend Gläser, Becher und Geschirr. Töpfe und Pfannen! Neu und modern eingerichtet. Großer Kühlschrank in der Küche und ein zweiter großer Kühlschrank im Spielzimmer für die Versorgung beim Kickern, oder Billard spielen.
Viele Sitzmöglichkeiten auf den 3 Terrassen inkl. Liegen (alles neu) Grill auf der überdachten Terrasse.
Sauna mit Dusche im Extra-Haus und daneben ein geheizter Außen-Whirlpool. Einfach nur cool, am späten Abend den Sternenhimmel im sprudelnden Pool zu genießen.
Ein tolles Haus, in dem der Urlaub mit der ersten Minute sofort beginnt. Wir haben es gleich für 2025 wieder gebucht. Danke an den Eigentümer und Esmark!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:180 / 1.834
Renoveret / Byggeår:2024 / 2015

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...