Hyggelig ferielejlighed med terrasse og altan

3
icon
icon
icon

Hennebysvej 40G, Henneby

- Sommerhusnr.: 41757
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Er du på udkig efter en hyggelig ferielejlighed til 4 personer i nærheden af skov og strand – så finder du det helt sikkert her på Hennebysvej 40G. Det stråtækte hus, er bygget i traditionel stil , men moderne indrettet. I kan se frem til en afslappende ferie på den danske vestkyst og nyde den mangfoldige natur omkring Henne, uanset om det er hav, skov, golf eller heste, der er jeres største interesse.

Praktisk indretning med charme

Feriestemningen breder sig så snart, I træder ind i det smukke, lyse opholdsrum med et stort, lysgennemstrømmende vinduesparti. Her kan I hygge jer i sofaen, se tv eller nyde udsigten og bare slappe af. Lad terrassedøren stå åben, hvis I samtidig vil udnytte den friske vesterhavsluft.

I det åbne køkken er der alt, hvad I skal bruge til en fælles madlavningsaften. Opvasken behøver I ikke at bekymre jer om – den klarer opvaskemaskinen. Der er 2 soveværelser i ferielejligheden – et med 2 enkeltsenge i stueplan, og et med dobbeltseng og udgang til altan på 1. sal. Her kan I sove rigtig godt ud i de komfortable senge. Vesterhavsluften gør noget godt for nattesøvnen. Det praktisk indrettede badeværelse har gulvvarme, så I ikke får kolde fødder. Der er vaskemaskine og en energibesparende varmepumpe i ferielejligheden.

Afslapning på terrassen

Gennem opholdsstuen kommer I til den delvist afskærmede terrasse, hvor I kan slappe af med en god kop kaffe og jeres yndlingsbog. Sidst på dagen kan I tænde op i grillen og nyde en grillet fisk eller jeres hjemmelavede grillmåltid.

Henne – varieret natur med mange muligheder

Tæt på jeres feriehus finder I Blåbjerg Klitplantage, som indbyder til vandre-, cykel-, mountainbike- og rideture. Og næsten nabo til ferielejligheden ligger golfbanen, som også kan friste. Længere mod syd finder I Filsø, det store naturgenopretningsprojekt, som nu folder sig ud i al sin pragt. Heromkring kan i finde rådyr, kronhjorte og fugle af utallige arter. Skulle I have lyst til at prøve lykken med en fiskestang, er der også flere ørredsøer i nærheden.

Et besøg på Henne Strand er et must. Ud over den flotte sandstrand for enden af klitrækken er der også hyggelige caféer og restauranter, der vil forkæle dig med lækre danske specialiteter. Langs den befærdede hovedgade kan du slentre rundt med en softice og finde et par gode souvenirs i de små butikker og forretninger.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 185
Renoveret / Byggeår:2002 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...