Børnevenligt og indhegnet sommerhus med plads til leg og afslapning

5
icon
icon
icon
icon
icon

Duevej 4, Henneby

- Sommerhusnr.: 41763
8 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I en stor familie, som drømmer om god plads, terrasse-hygge og leg i haven, er Duevej 4 i Henneby et godt valg! Her finder I et sommerhus i rolige nuancer, som indbyder til afslapning og sjov. Nyd de varme sommerdage med børn og hund på plænegrunden, mens udespaen kan varme jer på de koldere dage.

Lyst og rummeligt sommerhus med gode møbler

Duevej 4 har plads til 8 feriegæster samt ét kæledyr, og her vil I helt sikkert finde jer godt til rette. Sommerhuset er dejlig lyst og hjemligt med rolige, neutrale farver og trænuancer. Her er højt til loftet og loft i kip, hvormed sommerhuset føles luftigt og stort. Hjerterummet er det store køkkenalrum, hvor I kan være sammen om at lave mad, se jeres yndlingsprogram i fjernsynet eller spille brætspil. Udover den dejlige sofa, hvor I har lyst til at slå benene op, finder I også en alkove med to sovepladser – dette vil helt sikkert være et hit hos børnene, der nærmest kan få lov til at bo i deres egen lille hule.

I resten af sommerhuset finder I 4 værelser med sovepladser. På 2 af værelserne finder I en dobbeltseng, på det tredje værelse 2 enkeltmandssenge og på det sidste værelse en sovesofa. Planløsningen byder derover på 2 badeværelser og en stor entré med vaskemaskine og tørretumbler. Hele feriehuset har klinkegulve og gulvvarme på badeværelse og køkkenalrum samt en varmepumpe.

Store, alsidige udendørsarealer med udespa

Det sorte træsommerhus ligger på en knap 1600 m2 indhegnet grund, hvoraf en stor del er dækket af græsplæne. Her er plads til fodboldspil, kongespil, picnic og hvad I ellers kan finde på af sjove ideer. På gyngestativet med rutsjebane kan børnene lege. Her i haven kan hunden også boltre sig og løbe frit rundt, samtidig med I sagtens kan lave noget andet.

Rundt om sommerhusets sydlige ende har ferieboligen en dejlig stor træterrasse, hvor I kan sidde og nyde skyggen under halvtaget eller aftensmaden, som måske er blevet tilberedt på gasgrillen.

Senere på aftenen kan udespaen varme jer igennem og skabe afslapning/wellnessfølelsen. Herfra kan I rigtig falde til ro og nyde at være væk fra hverdagen.

Ferieaktiviteter nær sommerhuset

En kort cykeltur fra sommerhuset ligger Vesterhavet, som altid er et besøg værd. Her kan I i de koldere måneder blive blæst igennem, mens I i sommerhalvåret kan bade i det skønne vand eller ligge og dase langs stranden.

Derudover kan I i området også opleve Filsø, Escaperooms, Bork Legeland, tage et slag golf ved den lokale golfklub eller nyde en is på en af de mange iscaféer i sommerbyen, Henne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41763

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einem wunderbaren Feriengebiet und strandnah. Es ist sehr groß und hell, ruhig und gefühlt mitten in der Natur. 6- 8 Personen treten sich nicht auf die Füße. Es st sehr hochwertig ausgestattet. Küchentechnik, Sitzmöbel und Betten sind qualitativ sehr gut.,Der Whirlpool draußen ist einfach nur wunderbar. Herrlich auch wenn die Luft draußen kühl ist. Das Grundstück ist groß und gepflegt. Eingezäunt, da kann keiner mal schnell abhauen. Wir würden das Haus sofort wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war super schön und es war alles da was man für einen gelungenen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes und schickes Ferienhaus, was einen grossen Wohn und Essbereich hat. Man kann dieses Haus gut mit 2 Familien beziehen, weil man sozusagen zwei abgetrennte Bereiche hat.
Für die Kinder ist sehr viel Platz im großzügigen Garten mit Klettergerüst, Rutsche und Schaukeln. Auch der Vierbeiner hat sehr viel Auslauf im Außenbereich, der mit einem wunderschönen Whirlpool ausgestattet ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:143 / 1.583
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Indhegnet Grund, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...