Skøn ferielejlighed i Henneby – tæt på golfbanen

3
icon
icon
icon

Hennebysvej 40L, Henneby

- Sommerhusnr.: 41767
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter en hyggelig ferielejlighed til 4 personer i rolige omgivelser tæt på Vesterhavet? Så er ferielejligheden på Hennebysvej 40L det oplagte valg. Henne Golfklub ligger ikke langt fra denne lejlighed, og denne lejlighed er dermed et perfekt sted til golf-entusiaster.  

Hygge med el-pejs

Ferielejlighedens 60m2 er fordelt over 2 etager. I stueplan finder I det veludstyrede køkken i forlængelse af den flotte stue, hvor den elektriske pejs er med til at sprede den helt rigtige feriestemning.

Også det ene af soveværelserne er at finde her: dette rummelige værelse indeholder 2 komfortable enkeltsenge. Det praktisk indrettede badeværelse, der ligger ved siden af dette værelse, har en håndklædeholder med timer samt gulvvarme.  

På 1. sal befinder sig det andet soveværelse, som er indrettet med en komfortabel dobbeltseng. Herfra er der en direkte udgang til altanen.

Tid til afslapning på terrassen

Den delvist afskærmede terrasse ligger i direkte forlængelse af ferielejlighedens opholdsstue, og er et perfekt sted til at nyde en dejlig kop kaffe eller yndlingsbog, imens I sætter jeg til rette i lejlighedens havemøbler. Og når dagen går på hæld, kan den elektriske grill være jer behjælpelige med at tilberede et dejligt måltid.

Aktiv ferie i naturen

Denne skønne lejlighed på Hennebysvej 40L ligger i Henneby, som byder på et naturrigt område tæt på Vesterhavet.

Tæt på jeres ferielejlighed ligger Blåbjerg Klitplantage, hvor der er mange skønne vandre-, cykel-, mountainbike- og ridestier. Også Filsø, et stort naturgenopretningsprojekt, er et besøg værd: her findes der bl.a. rådyr, kronhjorte og fugle af utallige arter. 

Naturligvis skal I også besøge Henne Strand, der med få minutters kørsel (3 km) byder på den flotteste sandstrand samt flere specialbutikker, caféer og restauranter, som serverer mad til enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41767

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich und liebevoll eingerichtet!
Bequeme Betten
In der Küche fehlt es an nix
Spielmöglichkeiten auf der gemeinsamen RasenflächeSoverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 85
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L).

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...