Sommerhus på uforstyrret naturgrund med vildmarksbad og udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Blåbjergvej 140, Henneby

- Sommerhusnr.: 41790
6 pers.
Antal personer
6000 m.
Nærmeste strand
5700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en ferie med masser af fred og ro, så er sommerhuset på Blåbjergvej 140 tæt på Henne Kirkeby helt perfekt til jer. I sommerhuset, der er renoveret i 2020, er der plads til 6 personer, og her er hunden også velkommen. Med både vildmarksbad og udestue kan I nyde jeres ferie udendørs, uanset hvordan vejret arter sig.

Moderne indretning med brændeovn

Sommerhuset på Blåbjergvej 140 har en gennemgående moderne indretning, hvor enhver vil føle sig hjemme. I sommerhusets opholdsrum kan I tilbringe jeres ferietid sammen, hvor I kan streame jeres yndlingsfilm via Chromecast, mens brændeovnen skruer op for feriestemningen. Ellers sørger en energivenlig varmepumpe for temperaturerne i sommerhuset. 

Fra opholdsrummet kan I træde ud i den hyggelige udestue. Herfra har I en skøn udsigt til den smukke omkringliggende natur, og her kan I nyde en god bog, et godt glas vin eller samles til et spil kort omkring bordet. 

3 lyse soveværelser, alle med dobbeltsenge, er at finde i sommerhuset, hvoraf 2 af dem befinder sig i stueetagen og det tredje ligger på førstesalen. I stueetagen er også badeværelset, der er udstyret med gulvvarme. 

Lækkert vildmarksbad og skønne naturomgivelser

Sommerhuset ligger på en skøn uforstyrret naturgrund, hvor I kan holde ferie i ro og mag. Den skønne natur og de rolige omgivelser kan I nyde på sommerhusets to terrasser, hvor I har havemøbler, liggestole og grill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af de varme sommerdage. Efter en hyggelig grillmiddag på terrassen kan I rykke over til bålstedet og riste skumfiduser, mens dagen så småt går på hæld.

På den ene af terrasserne finder I sommerhusets helt store højdepunkt – nemlig vildmarksbadet, hvor der er plads til alle 6 feriegæster. En tur i vildmarksbadet er perfekt på alle tider af døgnet og året, men især om aftenen er det en helt særlig oplevelse. Her kan I kigge op på stjernehimlen, mens I læner jer tilbage og slapper af i det varme vand.

Få minutter til Vesterhavet og golfbane

Din ferieadresse ligger perfekt til mange friluftsaktiviteter. Nærmeste naboer er Henne golfklub, hvis smukke green strækker sig næsten op til feriehusets have, Blåbjerg plantage og Filsø. Og efter en dag med frisk luft er en lækker middag på Henne Kro velfortjent.

En tur til Vesterhavet skal opleves, uanset om I vil en tur i vandet eller ej – en gåtur langs sandstrandene og i klitterne er også helt fantastisk. Turen tager kun et par minutter med bilen eller kan klares med en frisk cykeltur.

Også badebyen Henne Strand ligger kun få minutter væk i bil. Her kan I købe ind til selv at lave mad eller I kan slå et smut forbi byens hyggelige caféer og restauranter og nyde lækre måltider.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41790

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind bereits das sechste Mal in diesem Ferienhaus, davon 1x nach dem Umbau. Uns gefällt dieses Haus und besonders die ruhige Alleinlage sehr. Das Haus ist nach dem Umbau schöner und moderner geworden. Den Service von Esmark und die Sauberkeit des Hauses möchten wir nochmals extra erwähnen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Ferienhaus, für Naturliebhaber ein muss. Versteckt gelegen wer die Ruhe liebt, fühlt sich hier sehr wohl. Ein Leben im Einklang mit der Natur, einfach schön. Man kann auf jeder Seite des Hauses einen gemütlichen Platz finden.Bei schlechtem Wetter, kann man den großräumigen Wintergarten nutzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren rund um zufrieden es ist ein sehr gemütliches Haus …

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.628
Renoveret / Byggeår:2020 / 1930

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...