Hyggeligt 4 personers sommerhus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 2, Henneby

- Sommerhusnr.: 41802
4 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn bevokset naturgrund på Stendyssevej 2 i Henne ligger dette hyggelige feriehus med plads til 4 personer. Her er 72 m2 rigtig sommerhusstemning i et dejligt naturområde ved den jyske Vestkyst. Her er god plads til hygge både inde og ude, hvor I kan slappe af på den dejligt lukkede terrasse og sågar vælge at overnatte i det fri i den til huset tilhørende shelter. 

Velholdt feriehus med naturlig charme

Dette hyggelige træhus i Henne by har plads til 4 personer. Det er indrettet med 2 soveværelser, det ene med dobbeltseng, det andet med 2 enkeltsenge. Det er således det perfekte hus til en lille familie eller 2 par. Med lyst træværk og pæne møbler er der her sørget for rigtig feriehusstemning, der er åbent køkken med opvaskemaskine og en god brændeovn i stue-alrummet.

Stendyssevej 2 er et hus skabt til fællesskab og hygge. Tænd op i brændeovnen og hyg ved spisebordet med familiespil og lækker mad eller hyg i sofaen med en god film eller en god bog.

Her er det nemt at holde ferie, også i længere tid, da der både er vaskemaskine og tørretumbler i huset.

Lækker afskærmet læterrasse

Rundt om huset har I en dejlig til dels overdækkede terrasse. Terrassen er afskærmet så I altid kan finde et hyggeligt læ-hjørne. Det er det perfekte sted til solslikkeri om dagen og lange grillaftener med rødvin og snak, – og på de rigtigt varme sommerdage, er der på denne terrasse helt sikkert også en dejlig skyggeplads, hvor man kan nyde en kold drik. Træer og buske på grunden sørger til enhver tid for privatliv og læ.

En carport giver ly til bilen og cyklen.

Shelter og skønne omgivelser – et paradis for naturelskeren

På Stendyssevej 2 er naturen i fokus og her er mulighed for rigtigt at dyrke spejder- og udelivet. Medbring soveposer og prøv at tilbringe en nat i det fri med udsigt til stjernerne og lyden af vinden i trætoppene. At sove i shelter er en helt speciel oplevelse og en skøn måde at nyde naturen sammen på.

Henneby ligge lige op til den skønne Blåbjerg Plantage med sine mange cykel-, ride- og vandrestier, – området er også kendt for sine gode mountainbike-ruter. Den nærliggende uendelig lange fine sandstrand lokker ikke kun badegæster i alle aldre, men også rav-liebhavere og muslingesøgere.

Fra huset er der ikke langt til feriebyen Henne Strand med alle sine butikker, restauranter og hyggelige gadecafeer. Her er der hele året mulighed for shoppe.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41802

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein tolles Haus. Gemütlich, ruhig und sehr schön gelegen. Alles war sauber und gepflegt, es gab frische Blumen zur Begrüßung, sehr liebevoll.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein sehr schönes, gepflegtes Haus mit einer großen, windgeschützten Terrasse, einem tollen Garten und sehr guter Ausstattung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr hell und liebevoll eingerichtet. Viele Möglichkeiten, Kleidung etc. unterzubringen: viele Haken und leere, saubere Schränke, die man nutzen kann. Die Terrasse bietet viele windgeschützte Sitzgelegenheiten und zusätzlich gibt es noch einen schönen Garten mit Feuerstelle und Alkoven. Ruhige Lage, man ist von dort aus schnell im Wald und der Strand oder auch der nächste Laden ist mit dem Fahrrad in 10 Minuten zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2024 / 1980

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...