Moderniseret feriehus med sauna på fantastisk grund

4
icon
icon
icon
icon
2118
Stendyssevej 16, Henne Strand - Søg på husnr. 41803
Gæsterne siger: icon icon

Dette i 2017 moderniserede dejlige lyse og venlige Henne sommerhus er beliggende i rolige omgivelser på en kuperet naturgrund med træer. Huset er både lyst, rummeligt og hyggeligt og et godt valg til en skøn familieferie ved den jyske Vestkyst.

Lyst og indbydende feriehus med sauna

Stendyssevej 16 i Henne er indrettet med 3 soverum, et med dobbeltseng, de andre to med enkeltsenge. I forbindelse med lyse badeværelse med bruser ligger saunaen, hvor man kan slappe af og forkæle sig selv efter en lang dag i den friske luft.   

Husets lyse vægge og lofter giver en lys og indbydende atmosfære. Midtpunktet er det store alrum med de store panoramavinduer, hvorfra man kan nyde udsigten over den idylliske grund.

I det godt udstyrede køkken kan I snildt tilberede lækre måltider, – opvaskemaskinen klarer resten, så der er tid til et familiespil ved det ovale spisebord. Plads til rigtig afslapning giver den store lædersofa, – her kan hele familien sammen hygge med en god film imens ilden knitrer i brændeovnen.

Solbadning, grillaftener og skøn natur

De to dejlige terrasser indbyder til solbadning og afslapning. Den ene terrasse er til dels overdækket, så der er altid mulighed for en hyggelig grillaften, også når vejret ikke helt spiller med. Træerne på grunden og den afskærmede terrasse giver til enhver tid ro og læ, det er det perfekte sted til virkelig afslapning, tag en lang morfar på solvognen og nyd lyden af fuglekvidre.

På opdagelse i naturen

Huset ligger i det rolige og naturskønne Henneby – tæt ved feriebyen Henne Strand med alle sine butikker, restauranter og hyggelige gadecafeer. Her er der hele året mulighed for shoppe.

Den nærliggende Blåbjerg Plantage har et fantastisk stisystem både til at vandre, cykle og ride på. Eller I kan gå en lang solnedgangstur på den uendelig lange fine sandstrand, og måske finde lidt rav og muslinger.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41803

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Det var et dejligt og behageligt feriehus at være i.Omgivelserne er stille og roligt.

D.
icon
icon
sagde , Herning

Super dejligt og velholdt feriehus i træ på en fabelagtig dejlig grund og med naturen som nabo fås det ikke bedre. Vi havde en super ferie .Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...