Moderniseret feriehus med sauna på fantastisk grund

4
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 16, Henneby

- Sommerhusnr.: 41803
6 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette i 2017 moderniserede dejlige lyse og venlige Henne sommerhus er beliggende i rolige omgivelser på en kuperet naturgrund med træer. Huset er både lyst, rummeligt og hyggeligt og et godt valg til en skøn familieferie ved den jyske Vestkyst.

Lyst og indbydende feriehus med sauna

Stendyssevej 16 i Henne er indrettet med 3 soverum, et med dobbeltseng, de andre to med enkeltsenge. I forbindelse med lyse badeværelse med bruser ligger saunaen, hvor man kan slappe af og forkæle sig selv efter en lang dag i den friske luft.   

Husets lyse vægge og lofter giver en lys og indbydende atmosfære. Midtpunktet er det store alrum med de store panoramavinduer, hvorfra man kan nyde udsigten over den idylliske grund.

I det godt udstyrede køkken kan I snildt tilberede lækre måltider, – opvaskemaskinen klarer resten, så der er tid til et familiespil ved det ovale spisebord. Plads til rigtig afslapning giver den store lædersofa, – her kan hele familien sammen hygge med en god film imens ilden knitrer i brændeovnen.

Solbadning, grillaftener og skøn natur

De to dejlige terrasser indbyder til solbadning og afslapning. Den ene terrasse er til dels overdækket, så der er altid mulighed for en hyggelig grillaften, også når vejret ikke helt spiller med. Træerne på grunden og den afskærmede terrasse giver til enhver tid ro og læ, det er det perfekte sted til virkelig afslapning, tag en lang morfar på solvognen og nyd lyden af fuglekvidre.

På opdagelse i naturen

Huset ligger i det rolige og naturskønne Henneby – tæt ved feriebyen Henne Strand med alle sine butikker, restauranter og hyggelige gadecafeer. Her er der hele året mulighed for shoppe.

Den nærliggende Blåbjerg Plantage har et fantastisk stisystem både til at vandre, cykle og ride på. Eller I kan gå en lang solnedgangstur på den uendelig lange fine sandstrand, og måske finde lidt rav og muslinger.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41803

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes komplett ausgestattetes Haus in einer schönen Grün eingewachsenen Umgebung. Da es sich in einer Sackgasse befindet, ist es auch sehr ruhig. 2 Terrassen für Sonnenanbeter sind auch vorhanden.

DE
D.
sagde , Fredersdorf

Sehr schönes gemütliches Ferienhaus, sehr gut ausgestattet. Nicht als Nachteil sondern nur als jammern auf ganz hohem Niveau hat uns ein Eierkocher und ein Fön gefehlt. Wir haben uns auf dem schönen parkähnlichen Grundstück sehr wohl und vor Einblicken geschützt gefühlt. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

DE
D.
sagde , Osnabrück

Sehr gut gelegenes Ferienhaus in reizvoller Lage mit grosszügigem Naturgrundstück.
Die Innenausstattung und Küchenutensilien entsprechen einem guten Standard.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...