Skønt feriehus til 6 personer – med sauna og spa – i Henneby

4
icon
icon
icon
icon

Rævestien 13, Henneby

- Sommerhusnr.: 41806
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I en familie eller en vennegruppe, der er på udkig efter et skønt feriehus til jeres næste ferie? Så er dette skønne, firestjernede feriehus på Rævestien 13 i Henneby måske det I leder efter. Her er der plads til 6 personer, og skulle I have et husdyr, er også den hjerteligt velkommen her.   

Indbydende indretning med brændeovn

I feriehuset på Rævestien 13 bliver I mødt af en indbydende indretning, hvor I vil føle jer godt tilpas, så snart I træder indenfor. Alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads, udgør feriehusets hjerte, og vil uden tvivl også blive jeres store samlingspunkt på ferien. Her har I mulighed for at være sammen om at se film, spille spil og lave mad.

I alrummet fuldender brændeovnen feriestemningen med sin knitrende flammer, mens den samtidig spreder den dejlig varme i rummet. Derudover sørger gulvvarme i alle rum samt den energivenlige varmepumpe for et godt indeklima i hele huset.

Feriehusets køkken er veludstyret, og opvaskemaskinen vil være jer behjælpelige med opvasken. Og der er ingen grund til at samle vasketøj: her er både vaskemaskine og tørretumbler, der kan klare dette.  

Det 136 kvadratmeter store feriehus byder 3 gode soveværelser, som alle er udstyret med dobbeltsenge.

Er I til afslapning og wellness? Så kan I søge ud på feriehusets ene badeværelse, hvor der står både en spa og en sauna klar til at forkæle jer efter en lang gåtur ved stranden eller i den tætliggende Blåbjergplantage. 

Skøn afskærmet og delvist overdækket terrasse

Fra feriehusets spisestue kan I træde direkte ud på den dejlige indhegnede terrasse, som I kan tilbringe feriens solrige dage på. Her står der komfortable havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette. Terrassen er desuden delvist overdækket, så der også er mulighed for at sidde i skygge. Og aftenen kan I samles her til aftensmaden, som kan tilberedes på feriehusets gasgrill.

Tæt på naturen

Beliggende i det naturskønne område Henneby, kan I blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I enten til fods, på cykel eller på hesteryg kan opleve den skønne natur helt tæt på. Og Henne Golfklub ligger lige i nærheden, skulle I gerne ville svinge golfkøllen.

Og uanset årstid er naturligvis Vesterhavet et besøg værd. Fra feriehuset på Rævestien 13 til den smukke sandstrand ved Henne Strand er der kun 2km. Her findes også den nærmeste indkøbsmulighed, da den lille turistby Henne Strand byder supermarked, mange specialbutikker og en del restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41806

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großzügig angelegtes Ferienhaus, schöne Zimmer, hell und freundlich gestaltet. Sehr ruhig als Hintergrundstück gelegen. Sehr zu empfehlen, wir werden gerne wieder das Haus buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhige Lage und schöner Rückzugsort für einen entspannten Urlaub.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:136 / 1.651
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...