Ekstra luksuriøs ferie i dette sommerhus med sauna og spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Egevej 7, Henneby

- Sommerhusnr.: 41809
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her er huset til familien, der rigtigt vil slappe af og hygge sig og som godt kan lide lidt ekstra luksus i ferien.  Egevej 7 i Henneby er et rigtigt godt indrettet hus, hvor der er tænkt over tingene, så du kan få den bedst mulige ferie. Med en dejlig beliggenhed midt i den skønne vestjyske natur, er her ferie for alle pengene.

Indbydende stemningsfyldt feriehus perfekt til afslapning

Dette smukke stemningsfyldte sommerhus i Henne har plads til 6 gæster fordelt på 3 soverum. 2 soverum er med gode dobbeltsenge, det sidste med to enkeltsenge.

Det skønne store badeværelse med spa og sauna er det perfekte sted til at få temporeduceret og komme i feriemodus. Heldigvis har huset et gæste-wc, så der ikke opstår kø, når der nu rigtigt skal slappes af.

Dette stemningsfyldte feriehus midtpunkt er køkkenalrummet og den store lyse, hyggeligt indrettede stue. Den fine alkove i stuen er det helt rigtige sted til en lille ”morfor” eller til mange dejlige læsestunder sammen med børnene. Er det koldt og blæsende udenfor, så sørger brændeovnen for ekstra hyggelig varme, imens I kan sidde i de bekvemme lænestole og nyde udsigten gennem de store stuevinduer.

Afskærmet terrasse, gynger og sandkasse

Fra husets stue er der direkte udgang til en skøn delvist overdækket og afskærmet terrasse. Her er altid et læhjørne, hvor der kan slikkes sol imens børnene leger på husets store plæne, gynger eller bygger slotte i husets sandkasse.

Midt i naturen ved den skønne vilde vestkyst

Henneby er fint beliggende op til Blåbjerg Plantage med de skønneste vandre-, ride og cykelstier. Her er der mulighed for naturoplevelser med familien hele året rundt.

Den livlige by Henne Strand med butikker, restauranter og hyggelige gadecafeer er blot en lille cykeltur væk, ligesom den fantastiske strand, hvorfra man kan se de smukkeste solnedgange i havet!

Det siger vores gæster om sommerhuset 41809

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes und gut eingerichtetes
Ferienhaus in guter Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer einen rundum sorglos Paket für den Urlaub haben möchte, ist bei Esmark Haus an der richtigen Adresse!! Fantastisch von der Buchung, die Abwicklung, das Haus, die Umgebung oder den Service vor Ort!

Alles perfekt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, gut eingerichtetes, liebevolles und gut gepflegtes Ferienhaus zum Entspannen und Wohlfühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.503
Byggeår:1999

Køkken:

Fryser (103 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...