Charmerende sommerhus med sauna og spa i smuk natur

4
icon
icon
icon
icon

Fuutvej 12, Henneby

- Sommerhusnr.: 41812
7 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et hyggeligt hus i rolige omgivelser, hvor I kan nyde en afslappende ferie sammen? Så er dette charmerende sommerhus på Fuutvej 12 i Henneby det helt rigtige valg. Den maleriske natur og det fine hyggelige hus emmer af sommerhusferie, og med både sauna og spabad kan I slappe af på bedste vis.

Glem hverdagsstressen i saunaen eller spabadet

I dette hyggelige og charmerende træsommerhus kan I holde en ægte sommerhusferie med hele familien.

Her er plads til 7 personer, og med 2 badeværelser med bruser slipper I for de lange toiletkøer om morgenen, når der skal gøres klar til en ny feriedag. I det største badeværelse finder I også både et spabad og en sauna, hvor I rigtig kan koble af og glemme hverdagens stress.

Findes der noget bedre,e nd at slappe af i varmen fra saunaen eller spaen efter en lang og aktiv dag i den friske havluft? I mellemtiden kan børnene hygge sig med en film eller et spil PlayStation, før det er sengetid.

Dejlig terrasse og smukke omgivelser

På den skønne og delvist overdækkede terrasse kan I nyde hver eneste solstråle. Mens I læner jer tilbage i liggestolene, kan børnene få lov til at lege og spille bold på den store græsplæne.

Bliver det for varmt i den direkte sol, er der også en god skyggeplads i hængekøjen – det er ægte ferie!

Mens I griller på terrassen på de lune sommeraftener, kan de næste dages udflugter og planer i Henneby blive lagt.

I sommermånederne kan I klare jeres indkøb ved Henneby Camping, som ligger kun 300 meter fra huset. Lige i nærheden finder I også både en golfbane og et ridecenter.

Alt i alt det perfekte sted til den næste familieferie ved Vesterhavet.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41812

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat nichts vermissen lassen. Der Garten war sehr gepflegt mit tollen Spielgeräten für Kinder. Das Haus war sehr gemütlich eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus kann man Problemlos mit 7 Personen bewohnen. Wenn man vom Stress abschalten möchte und ein Buch lesen oder in der Hängematte den Wein genießen möchte dann ist dieses Haus das richtige. Bis zum Strand sind es ca 2 Kilometer die man problemlos mit dem Fahrrad erreichen kann umso fern wenn man welche besitzt. Das Haus ist aber eher etwas für kleinere Personen geeignet da viele schrägen drinne sind. Aber genau dieses verleiht dem Haus seinen Charme.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schön und sehr gemütlich, vorallem die schöne große überdachte Terrasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.065
Renoveret / Byggeår:2015 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...