Indbydende sommerhus med sauna på idyllisk skovgrund

3
icon
icon
icon

Hovgårdsvej 43, Henneby

- Sommerhusnr.: 41823
6 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hovgårdsvej 42 i Henneby ligger dette charmerende og indbydende sommerhus -dejligt i læ på en skøn naturgrund med mange træer. Tilbringer I jeres ferie her, så kommer I med sikkerhed udhvilede hjem, for dette er det rette sted at få gearet godt ned. Huset er ældre, men er blevet renoveret, så det i dag både er moderne og super hyggeligt.

Hyggelig indretning og sauna til total afslapning

Dette smukke resnoverede feriehus har plads til 6 personer fordelt på 3 soverum. 2 soverum er indrettet med dobbeltsenge, det 3. har enkeltsenge.

Midtpunktet i dette hus er køkken-alrummmet med stuen. Hele huset er gennemført smukt indrettet, så man virkeligt kan føle sig godt tilpas. Køkkenet er godt udstyret, så man her nemt kan trylle lækker mad til sig selv og familien, som så kan nydes ved det smarte ovale spisebord, der naturligvis også egner sig til lange spilleaftener. På kølige aftener kan I tænde op i brændeovnen og nyde den hyggelige stemning, imens I gennem de store panoramavinduer kan observere grundens dyreliv.

Efter en lang dag med frisk havluft har I på Hovgårdsvej 43 mulighed for at slappe af og rigtig få varmen i husets sauna.

Selvfølgelig er der i dette moderne hus alle moderne bekvemmeligheder som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Dertil er der gratis W-Lan.

På ferie i skoven

Forestil jer, hvor hyggeligt det er, at sidde i læ på den overdækkede terrasse med jeres morgenkaffe og nyde lyden af fuglesang. Om aftenen sidder I der måske endnu eller igen i dæmringen med grillen tændt og nyder stilheden og dagens afslutning med et glas vin eller en varm drik?

Den smukke natur ved den Jyske Vestkyst kalder på jer

Elsker I at gå på opdagelse i naturen, samle svampe i skoven? Så tag på tur i den nærliggende store skønne Blåbjerg Plantage. Der er både mulighed for cykelture, både for almindelige men også for mountainbikes. Eller hvad med en smuk ridetur gennem skoven, langs Ringkøbing fjord ved solnedgang eller en flot galop på stranden, – her er der mange muligheder for skønne oplevelser.

Naturligvis skal I også til stranden og nyde Vesterhavet, der altid er smukt og fascinerende – ligegyldigt vejret. Og efter en god vest-storm kan I måske være heldige og finde rav og andre skatte på stranden.

Feriebyen Henne Strand, med alle sine butikker, cafeer og restauranter er naturligvis altid et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41823

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, wir waren zu zweit da und haben uns sehr wohl gefühlt. Der Wohn- und Essbereich ist gemütlich eingerichtet und hat für uns ausreichend Platz geboten. Zu sechst wäre es aber etwas eng geworden. Die Einrichtung in Küche und Bad ist teilweise in die Jahre gekommen, es war aber sauber und ordentlich. Das Grundstück ist sehr ruhig, hier hat man seine Ruhe!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus auf einem wunderschönen heidebewachsenen Naturgrundstück.

DK
D.
sagde , Danmark

også herligt at være i hvis ferievejret kikser.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2007 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...