Dejligt sommerhus med stor træterrasse på skøn naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Gammel Strandvej 21, Henneby

- Sommerhusnr.: 41826
7 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et perfekt 6 personers sommerhus til familien, der har kæledyret med på ferie. Terrassen kan lukkes helt af, så hunden eller de små børn trygt kan være på terrassen. Den store naturgrund byder på en masse udendørsaktiviteter for små og store. Indendørs kan familien nyde afslapning og varme i husets spa og sauna.

Lys og hyggelig indretning både inde og ude

Med de store vinduespartier i stuen, lukkes lys og natur ind. Herfra er der adgang til den delvist overdækkede og læfyldte træterrasse, som kan lukkes af. Uanset vindretning vil man altid kunne finde et hyggeligt hjørne med læ på denne lækre terrasse. Den overdækkede del af terrassen byder også på en terrassevarmer, så man kan holde sig varm selv på en af de mere kølige aftener. Det nye moderne køkken (2019) indbyder til fælles madlavning og med husets spa og sauna er det også muligt for jer at nyde afstressende wellness under jeres ophold. Med et godt internet og cromecast er der også hyggegaranti på regnvejrsdage.

Mange udendørs faciliteter.

Dette sommerhus rummer mange muligheder for udendørs aktiviteter for både store og små. Trampolinen er altid et stort hit for børnene. Med trampolinens placering på grunden, kan forældrene sidde på terrassen og nyde både duften af grantræer samt se og høre deres børns begejstrede leg. Grunden byder desuden på gynger og sandkasse. Bålpladsen på grunden lægger op råhygge og måske endda med snobrødsbagning.

Unikke naturoplevelser lige omkring jer

Huset ligger placeret midt imellem Vesterhavets børnevenlige strand i Henne, Filsø’s smukke rekreative områder og Blåbjerg plantages mange dejlige vandrestier. Uanset vejr og vind er der rig mulighed for at få en masse gode oplevelser og udflugter sammen i naturen.” Der findes intet der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning”, som ordsproget så fint slår fast.

Unik feriestemning i den gamle badeby, Henne

Det er anbefalelsesværdigt at opleve den hyggelige og specielle feriestemning i Henne under jeres ophold. Her er der hyggelige caféer, gode restauranter og rige muligheder for shopping. Hovedgaden summer af liv og leder jer ned mod det betagende Vesterhav. Ved havet kan I f.eks. nyde en frisk dukkert, sætte drager op på den brede strand eller lede efter rav og muslingeskaller i vandkanten. Kun fantasien sætter grænser.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41826

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, mit Liebe zum Detail, eingerichtetes Ferienhaus. Es ist sauber und gemütlich.
Die Küche ist gut ausgestattet. Besonders die zum Teil überdachte und geschlossene Terrasse ist toll, selbst bei regen konnte man draußen sitzen. Auch der vorherige Eingang ist sehr vorteilhaft wenn man mit Hund reist, es regnet. Wir werden das Haus definitiv wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön waren die vielen sitzecken rund ums Haus herum! Besonders hat uns die Überdachung mit sitzecke gefallen,konnten selbst bei Regen draußen essen! Auch die Aufteilung im Haus ließ viele Möglichkeiten des rückzuges offen,da alle Schlafzimmer jeweils eine Ecke für sich hatten!

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus mit großer Umzäunter Terrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 1.308
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...