4 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette Kalmarhus er det ideelle feriested for den lille familie. Den skønne naturgrund er et dejligt sted for børn og naturelskere. Også hunden vil elske at være med på ferie her. Kærvej 45 i Henneby er et fint udgangspunkt for udflugter i den fantastiske omkringliggende vestjyske natur.

Naturlig charme med træværk og brændeovn

Her er plads til op til 4 personer fordelt på 2 soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge. Altså et perfekt hus til kernefamilien.

Feriehuset er et typisk Kalmarhus. Det har det klassiske træværk med synlige spær og det hyggeligt mørke lave loft. Køkkenet er åbent ud mod stuen, hvor terrassedøren og store vinduer giver et fint udsyn på den dejlige naturgrund. En brændeovn sørger for varme og hygge på kolde dage.

Hygge på terrassen imens børnene gynger

Fra stuen er der direkte udgang til terrassen, som til dels er overdækket med plastplader, for at bevare lysindfaldet. Her er der ly og læ, så man også når vejret ikke arter sig, kan sidde ude og nyde den friske luft.

Det er også det perfekte sted at sætte sig med sin kaffe imens børnene leger på den store grund, hvor der både er gynger og en sandkasse.

Familieferie ved Vestkysten

Kærvej 45 ligger tæt op af Blåbjerg Plantage, hvor der er et omfattende net af stisystemer. Her kan der cykles (også på mountainbike), vandres og rides. Fuglekiggere vil elske nærheden til den gendannede store Filsø.

Den livlige ferieby Henne Strand byder på alt, man kan ønske sig i en ferie. Her er der  det meste af året en livlig trivsel. De mange butikker, forskellige restauranter og hyggelige cafeer giver rigelig mulighed for at hygge og ose.

Den finkornede, børnevenlige badestrand er et paradis for vandhunde, soltilbedere, muslingjægere og naturelskere.

* Rygning er tilladt i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41830

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gemütliches Haus,wir haben einen tollen Urlaub gehabt.wenn man nicht viel Standard braucht ist das Haus obtimal. Einige Kleinigkeiten sind immer anders als man sie benötigt, keine Spülmaschine,haben wir nicht vermisst.Kleines Bad mit Dusche, leider ist das Manko wenn man duscht ist das Bad komplett nass und Mann muss es wischen, aber das macht keinen schlechten Urlaub draus. Die Gegend ist toll ruhig und erholsam,viele Fahrrad und Wanderwege, für Strand Liebhaber ist da auch gesorgt nur das Wetter muss mitspielen. Ansonsten haben wir einen tollen Urlaub gehabt.Ich habe die Steinmalerei für mich entdeckt und einen am Haus liegen gelassen vielleicht findet er jemand

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches kleines Ferienhaus mit großer Grünfläche drumherum. Alles notwendige ist im Haus vorhanden. Das Brennholz für den Kamin ist sehr günstig zu erwerben. Die Wege zu Bäcker, Strand und Einkaufmöglichkeiten sind recht kurz (2,5km).
Wir kommen gerne wieder.

DK
D.
sagde , Viuf

Det var et dejligt lille hyggeligt hus som havde alt det vi havde brug for. Det passede rigtig godt til vores lille familie på 4 personer.
Det eneste ulempe var at det var svært at finde plads til en rejseseng til den lille. Men det lykkedes såmænd fint alligevel.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2007 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...