Hyggeligt feriehus med brændeovn på skøn naturgrund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 27, Henneby

- Sommerhusnr.: 41903
6 pers.
Antal personer
3100 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Så snart i træder indenfor i dette hyggelige sommerhus i Henne, vil I blive mødt af husets charme, og feriestemningen er sikret fra start. Her kan I holde en afslappende ferie og glemme hverdagens stress og jag for en stund i de flotteste omgivelser.

Moderne indretning og masser af lys

Sommerhuset er indrettet med kærlighed og sans for detaljen, og her kan I holde ferie med op til 6 feriegæster. Alle soveværelser er udstyret med gode senge og masser af skabsplads til alle jeres ferieklæder.

På badeværelset er der gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse jeres fødder, når der skal børstes tænder om morgenen, og her står også vaskemaskinen, som er ekstra praktisk til børnefamilierne.

Husets midtpunkt er det lyse opholdsrum med halvåbent køkken. Det veludstyrede køkken har alt, hvad feriekokken har brug for, og her kan I være kreative og kreere de lækreste hjemmelavede måltider med familien. I den smagfuldt indrettede stue kan I tilbringe mange uforglemmelige feriestunder med familien foran den varme brændeovn.

Afslapning på terrassen i idylliske omgivelser

På den skønne terrasse står de gode havemøbler klar fra start. Her kan I starte dagen ud med morgenmad og fuglesang foroven, mens solen varmer jer. Børnene kan få lov til at tumle på græsplænen og bygge sandslotte i sandkassen, mens I helt uforstyrret nyder feriefreden. Hele grunden er omgivet af høje træer, hvilket giver jer masser af privatsfære.

Oplev vestkystens fantastiske natur

Lige i nærheden af huset ligger både en golfplads og en ridestald. I Houstrup og Henne Strand finder I en cykeludlejning. Her står altså intet i vejen for en aktiv ferie. I den smukke Blåbjerg Plantage kan I opleve den rige natur helt tæt på – til fods, på cykel eller på hesteryg.

En solnedgang ved stranden bør helt sikkert stå på ferieprogrammet, og har I lyst til en udflugt, er den lille ferieby i Henne Strand et oplagt valg. Her er der både mulighed for shopping og spisning på en af de gode restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41903

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes und hyggeliges Haus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Eigentlich wollten wir gar nicht wieder nach Hause fahren.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schickes renoviertes Ferienhaus, gut und ruhig gelegen, trotzdem nicht weit von Einkauf und Strand entfernt. Wir haben uns wirklich sehr wohl gefühlt (und wir fahren seit 30 Jahren regelmäßig nach DK)!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es wäre schön wenn ein Teil der Terasse überdacht würde.Wenn man das Haus betritt hat man sofort das Gefühl man ist zuhause angekommen. Ein gemütliches, sauberes und helles Haus. Einfach zum wohlfühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.268
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...