Lækkert poolhus for hele familien i rolige omgivelser

5
icon
icon
icon
icon
icon

Horsevej 1, Henneby

- Sommerhusnr.: 41904
10 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hold en fantastisk ferie i dette skønne poolhus på Horsevej 1 i Henneby, som byder plads til op til 10 personer samt et husdyr. Sommerhuset rummer mange faciliteter, hvilket gør at der findes noget, alle kan have glæde af: her er der både plads til at være sammen, men også til ro og alene-tid. Og skulle I have en elbil med, kan den lades op ved hjælp af den installerede ladestander. 

Afslappet ferie med pool og brændeovn

Sommerhusets rummelige stue, veludstyrede køkken, de gode soveværelser og de lyse badeværelser gør, at I føler jer omgående tilpas i dette flotte poolhus.

I stuen er der mulighed for at nyde en god film: slå benene op, medbring popcorn og komme helt væk fra den travle hverdag, imens brændeovnen knitrer livligt i baggrunden.

Eller kobbel af fra hverdagen med en tur i den dejlige pool, som har en flot integreret trappe og er belagt med fliser. Poolrummet bliver varmet op med hjælp af en luft til vand anlæg, mens resten af huset varmes op med en energivenlige varmepumpe.

Og skulle I trænge til endnu mere wellnes, står sommerhusets dejlige udespa (til 5 personer), udesauna og udebruser til jeres rådighed på den ene af sommerhusets mange hyggelige terrasser.

Hygge og sjov i naturen for hele familien

Den store terrasse og haven ligger op til en masse dejlige udendørs timer, hvor alle, både store og små kan være med. Muren omkring terrassen har indbygget hyggebelysning, som er med til at give en dejlig stemning, når man sidder ude om aftenen.

De mindste kan lege ude på den store grund, og have stor glæde af både gynger og sandkasse. De lidt større børn og voksne kan boltre sig på en store boldbane med fodbold/håndbold mål. Om aftenen kan man sætte tempoet lidt ned, og hygge med bål omkring bålpladsen. Der er dertil en gasgrill på terrassen.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41904

DK
D.
sagde , Danmark

Bedre affalds sortering

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus und die Umgebung ist wunderschön. Das Haus bietet alles, was man benötigt. Es ist gut isoliert und die Nebenkosten trotz Innenpool sind akzeptabel. Wir können das Ferienhaus mit seiner schönen Außenanlage nur weiterempfehlen. Die Umgebung lädt zu langen Wanderungen und Fahrradtouren ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, geräumiges Ferienhaus in dem es an nichts fehlt!
Top Ausstattung, sehr gepflegt!
Toller Pool um Spaß zu haben , die Kids haben es geliebt!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:141 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2023 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (82 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...