Energibesparende poolhus med sauna og spa til 10 personer

4
icon
icon
icon
icon

Strandgodsvej 12, Henneby

- Sommerhusnr.: 41906
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Strandgodsvej 12 i Henneby ligger dette flotte poolhus på en stor naturgrund. Her finder I alt, hvad ferien har brug for – wellness i sauna og spa, underholdning for de aktive i swimmingpoolen og en varmepumpe i poolafdelingen, så I har ekstra til overs til softice og hygge.

Flot interiør, veludstyret indretning og ren wellness

Med plads til op til 10 personer er poolhuset helt ideelt til en aktiv familieferie, og også det sidste familiemedlem, hunden, er hjertelig velkommen her.

Den velindrettede og lyse stue med åbent køkken er husets midtpunkt, og her er der god plads til afslapning og hygge for alle feriegæster. Det veludstyrede og tidssvarende køkken har alt, hvad feriekokken behøver, og her kan I samles om at tilberede en masse lækre måltider både morgen, middag og aften. På de kolde dage vil brændeovnen stå for hyggen og give jer lidt ekstra varme. Der er gulvvarme i køkkenafdeling med fliser. 

Huset har 2 badeværelser, hvoraf det ene grænser op til poolafdelingen og indeholder en dejlig sauna. Her kan I varme jer efter en dukkert i poolen, som også er udstyret med en svømmetræner, hvis I har brug for lidt ekstra udfordring. Er I mere til afslapning og wellness, kan I hoppe en tur i spabadet, mens ungerne spiller bold i poolen.

Afslapning, sjov og leg på naturgrunden

På den delvist overdækkede terrasse kan I slappe af i al slags vejr. Her kan I sammen grille eller spise en god morgenmad i solen, mens fuglene synger i trætoppene.

Den store græsplæne er et paradis for børnene, og her kan de lege og tumle dagen lang, mens I daser i liggestolene. Måske kan I også samle familien til et spil vikingespil i det gode vejr? Sandkassen, gyngen og trampolinen (nedgravet) er helt sikkert highlight til de små.

Der er masser af fantastiske udflugtsmål i nærheden, og den mangfoldige natur byder på både klitlandskab, lyngklædt hede, skov og selvfølgelig det brusende Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41906

D.
sagde , Vemb

Glimrende, fint med cromecast, godt net.

D.
sagde , Danmark

Et hyggeligt og hjemligt sommerhus, hvor der er gjort noget ud af at huset fremstår imødekommende, varm og rent. Et dejligt hus at holde ferie.

D.
sagde , Varde

Køkkenet er veludstyret.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2020 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...