Lækkert aktivitetshus med udespa og udebruser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandgodsvej 14, Henneby

- Sommerhusnr.: 41910
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Strandgodsvej 14 – i gåafstand til skov og strand, ligger dette lækre nyrenoverede aktivitetshus. Et perfekt hus til ferien både med den større familie, men også med et vennepar. I dette 8 personers ikke-rygerhus er der god plads og mulighed for mange timers hygge og sjov, både inde og ude.

Plads til leg og hygge

Dette 150 m2 store hus er indrettet med 4 gode soverum og 2 badeværelser. Det store køkken er lyst og veludstyret. I stuen er der rigelig plads til hygge med spil, en god bog eller en god film, brændeovnen sørger for en ekstra hyggefaktor.

Aktivitetsrummet med både pollbillard, bordtennis, bordfodbold og dart skaber rammerne for mange timers underholdning for såvel unge som voksne samt for hyggelige familiedyster.

Lækker naturgrund udespa – legeredskaber til de mindste 

Huset er omgivet af 170 m2 dejlige terrasser med havemøbler og både gas- og kuglegrill.

Drik morgenkaffen på morgenterrassen, nyd solen midt på dagen i de dejlige havemøbler på den store delvist aflukkede og ugenerere terrasse med direkte udgang fra huset og afslut dagen på den flotte træterasse med aftenssol. Den dejlige naturgrund med træbevoksningen giver ro og læ, så I kan nyde terrassetiden, imens børnene gynger eller klatrer og leger i legtårnet med rutchebane.

Der er mulighed for at opbevare fx cykler i aflåst skur, og elbilen kan oplades ved hjælp af feriehusets ladestander.

Per 19.01.2024 byder dette feriehus også på en skøn 5 personers udespa, hvor I kan nyde dens dejlige varme og bobler efter en dejlig vandretur ved den flotte sandstrand ved Henne Strand. Skulle I have behov for en skylletur efterfølgende, kan feriehusets skønne udebruser benyttes til dette. 

Familieferie ved Vestkysten

Strandgodsvej 14 ligger i Henne by, tæt på den dejlige natur i og omkring Blåbjerg Plantage. Her er der et omfattende net af stisystemer, I kan cykle (også på mountainbike), vandre og ride. Fuglekiggere vil elske nærheden til den gendannede store Filsø.

Den nærliggende livlige ferieby Henne Strand byder på alt, man kan ønske sig i en ferie. Her er der det meste af året en livlig trivsel. De mange butikker, forskellige restauranter og hyggelige cafeer giver rigelig mulighed for at hygge og ose. Stranden er hvid og endeløs og indbyder ikke kun til badning, men også til lange gåture langs vandkanten med kæresten i hånden og hunden i snor.

 

*udlejes ikke til ungdomsgrupper

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41910

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll eingerichtetes Haus und zudem auch noch eine Küchenausstattung, die nichts vermissen lässt. Immer wieder gern in dieses Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ruhig gelegenes Ferienhaus mit einer tollen und persönlichen Einrichtung. Sehr gut ausgestattete Küche. Dicht an dem nächsten Ort mit Einkaufsmöglichkeiten gelegen. Das gut sortierte Spielzimmer
lässt Regentage vergessen.,

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist liebevoll eingerichtet, mit vielen Sitzmöglichkeiten rund ums Haus. Zum Zeitvertreib ist der Aktivitätsraum ideal. Außerdem überall kleine nette Details fürs Auge. Praktisch fehlt nichts.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:146 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2024 / 1993

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...