Førsteklasses sommerhus med energibesparende jordvarmeanlæg samt El-ladestander

5
icon
icon
icon
icon
icon

Gammel Strandvej 33, Henneby

- Sommerhusnr.: 41916
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På en let beplantet plænegrund på Gl. Strandvej 33, ligger dette flotte sommerhus, som har alt hvad man kan ønske sig på en herlig og afslappende ferie med familie eller venner. Her er tænkt på det meste både inde og ude med bl.a El-ladestander. 

Hygge på terrassen eller i aktivitetsrummet med billard

Den store overdækkede terrasse er perfekt til hygge og samvær, også når vejret ikke helt spiller med. Indvendig er huset lyst og indbydende indrettet, og det store aktivitetsrum med dart, billard, airhockey og bordtennis er perfekt til timers leg for både store og små.  

Husets hjerte spiseafdelingen og det store flotte, moderne køkken, der er velindrettet og blandt andet udstyret med en quooker- vandhane. Lyst og lækkert indrettet med brændeovn og flotte, komfortable møbler er det nemt at føle sig godt tilpas. Saml familien til en hyggeaften med billard, en dejlig middag og kortspil, imens ilden knitrer i brændeovnen og mørket sænker sig udenfor.

Sov godt efter en lang dag i naturen

Den overdækkede terrasse er skøn i næsten alt slags vejr, og er udstyret med gode havemøbler og naturligvis med en grill hvor du kan lave en lækker middag til dine kære.  Plænegrunden, der omgiver huset, indbyder til leg og boldspil og til de mindste er der også opsat gynge.  På en regnvejrsdag kan du parkere bilen i husets carport og komme tørskoet ind med bagage eller indkøb.

De 8 sovepladser fordeler sig på 4 gode dobbeltværelser, som alle er udstyret med gode boksmadrasser og fladskærm.  På en kold dag, kan du hoppe i huset boblebad eller lade dig gennemvarme i den store sauna, efter en spadseretur i den smukke vestjyske natur.

Et energibesparende jordvarmeanlæg giver gennem gulvvarme under både klinkerne i køkken, bad og entre og parketgulvene i resten af huset et velbehageligt indeklima. Ladeboks type 2 11kw til elbil er installeret (medbring selv ladekabel). Alt i alt et fantastisk hus, hvor du og dine kære kan holde en helt perfekt ferie.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41916

D.
sagde , Danmark

Super fint hus. Flot rengjort. Godt indrettetSoverum:4
Bolig-/Grundareal:149 / 1.628
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...