Fantastisk flot, rummeligt og velholdt sommerhus

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngbakken 6, Henneby

- Sommerhusnr.: 41918
8 pers.
Antal personer
2700 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

De allerbedste rammer for en fantastisk ferie finder du her på Lyngbakken 6!  Et super flot og indbydenderet sommerhus i Henne by, hvor der ikke er sparet på nogen detaljer. Huset har en stor flot spaafdeling og 4 gode værelser med i alt 8 sovepladser.

Herlig beliggenhed og flot sommerhus, –  hvad mere kan man ønske sig?

For enden af en blind vej, på en stor ugeneret plænegrund, ligger dette herlige sommerhus hvor I kan nyde en skøn og afslappende ferie.

Den lyse indretning, de store vinduespartier og ovenlysvinduer giver en hel særlig stemning i sommerhuset. Lad det store veludstyrede køkken danne rammen om fælles madlavning, hyg jer sammen om spisebordet, eller i en af de fine afdelinger i stuen. Både børn og voksne vil nyde en dyst i bordfodbold, mens andre vil nyde at slappe af i en af sofaerne, med ild i brændeovnen og en god bog.

Du får både fantastisk natur og afslapning i velværeafdelingen

Nyd en herlig dag i den smukke natur, på golfbanen eller bare en tur ved strande, – bagefter kan I derhjemme slappe af i den flotte velværeafdeling i det store boblebad og den dejlige sauna, med bænke i 2 niveauer.

Udenfor er der flere hyggelige kroge, skønne terrasser og gode havemøbler. Den store overdækkede terrasse er perfekt når solen skinner, men også hvis det drypper lidt fra oven. Terrasserne er som skabt til samvær og hyggelige fællesmiddage, udstyret med lækre havemøbler og stor grill. Der er gasgrill på terrassen.

Lige i nærheden finder du mange aktivitetsmuligheder som golfbanen i Henneby, Blåbjerg Plantage eller byen Henne Strand som kun ligger 5 min. fra huset, hvor der findes mange butikker og spisesteder. Alt i alt et helt fantastisk feriehus – hvor hele familien vil føle sig tilpas. 

Skulle I have jeres elbil med, kan bilen lades op ved sommerhusets ladestander – eget kabel (type 2) medbringes.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41918

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in diesem Ferienhaus. Es hat an nichts gefehlt, die Ausstattung der Küche war einfach perfekt

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, sauberes Haus mit allem was man benötigt. Toller Aktivitätenraum. Schön ruhig gelegen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das großzügig Ferienhaus in ruhiger Sackgassenlage, mit perfekter Aufteilung der Räume lädt selbst bei schlechterem Wetter zum verweilen ein.
Die Terasse und der Garten sind ein Traum.
Der Aktivitätsraum lässt keine Wünsche offen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:204 / 2.075
Renoveret / Byggeår:2024 / 1989

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat Trægulv i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...