8 personers aktivitetshus med 2 badeværelser, sauna og spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandgodsvej 2, Henneby

- Sommerhusnr.: 41920
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ægte ferietid med masser af afslapning, hygge og fælles aktiviteter – det er hvad der venter jer her på Strandgodsvej 2. Det store hus er indrettet, så der er god plads til den store familieferie, måske endda til 2 familier, da huset rummer 8 gode sovepladser, 2 badeværelser, en stue og et aktivitetsrum. Og husets ladestander kan være behjælpelige med at lade jeres elbil op. 

Stort hus med alle bekvemmeligheder

Der bliver skramlet med gryder og pander i det store køkken og en lækker duft breder sig ind i stuen, hvor mor sidder og hygger med sin bog og glæder sig over at have lejet et hus, hvor ungerne kan more sig i aktivitetsrummet med blandt andet bordfodboldturneringer. Brændeovnen knitrer og spreder en dejlig varme, egentligt er det ikke nødvendigt, for huset er udstyret med en energisparende varmepumpe, – men det er bare lidt hyggeligere sådan. Om lidt, efter aftensmaden når børnene er blevet puttet, skal der tændes op i sauna og spa, og så er det wellness-tid for de voksne. Det er ferie!

Strandgodsvej 2 er indrettet med alle bekvemmeligheder, 2 badeværelser – det ene med egen ”wellness-afdeling”, vaskemaskine og tørretumbler, et stort velindrettet køkken – naturligvis med opvaskemaskine, stue med brændeovn og det store aktivitetsrum med bordfodbold, billard mm.

Grund med legeredskaber og masser af sol og læ på den store lukkede terrasse

Også udeområderne er gennemtænkte. En stor lukket solgård optimerer terrassetiden, uden at de små kan liste sig væk og selvstændigt gå på opdagelse. Fodboldmål, sandkasse og gynger giver mulighed for masser af frisk luft, sjov og leg. Her er der ingen der behøver kede sig, imens de voksne tænder op i grillen.

Henne – midt i naturen

Beliggende på en dejlig rolig grund i Henne, er Strandgodsvej et godt bud til friluftsmenneskene og naturelskerne. Spil golf på golfpladsen, tag på vandre-, cykel eller ridetur i den store smukke Blåbjerg Plantage, som endog har flere mountainbike-ruter eller kig på fugle ved Fiil-sø. Med 2.5 Km til den børnevenlige dejlige Henne strand, er det heller ikke noget problem at tage turen til havet til fods – en skøn tur over heden. Ved Henne Strand er der desuden masser af butikker og spisesteder og blandt andet et berømt ishus.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41920

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus, geräumig und geschmackvoll ausgestattet.
Das Internet war stabil und sehr schnell.
Die Kücheneinrichtung war topp. Ausreichend gutes Geschirr und was man sonst noch zum kochen und backen benötigt war vorhanden.
Die Betten waren super. Die Terrassenmöbel waren bequem. Wir würden gerne wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben den Urlaub in diesem wirklich gut ausgestattem Haus sehr genossen. Alles ist gut durchdacht und die Küche ganz besonders. Super die Terrasse mit Gartenmöbeln für Alle. Der Aktivitätsraum ist ideal für Familien. Es hat einfach Spaß gemacht.v

DK
D.
sagde , Danmark

Et rigtig dejligt hus med en god indretning. God mulighed for 2 familier, der kan holde ferie sammen. Huset er velholdt og med flere sol-kroge rundt om huset.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:141 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2012 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (111 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...