Skønt feriehus opført i 2020 med vildmarksbad og infrarød sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fuutvej 29, Henneby

- Sommerhusnr.: 41923
8 pers.
Antal personer
2700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

På Fuutvej 29 i Henne finder I dette sommerhus med plads til 8 personer. Den skønne feriebolig på 150 kvadratmeter blev bygget i 2020, og på den 1.528 kvadratmeter store plænegrund finder I både vildmarksbad og stor terrasse.

Afslapning med infrarød sauna

Trænger I til at komme væk fra hverdagens stress og jag, er her en god mulighed for lige netop jer. Efter en dejlig dag med oplevelser i det skønne ferieområde, kan I komme helt ned i gear og blive varmet igennem af sommerhusets infrarøde sauna.

Feriehuset har en varmepumpe, der sørger for en behagelig temperatur indendørs året rundt, og på de kølige dage kommer I ikke til at fryse fødderne, for der er gulvvarme i opholdsrummet og på gæstetoilettet. Ferieboligen er udstyret med hele 3 fjernsyn, så I behøves ikke nødvendigvis at være enige om, hvilken film I skal se om aftenen.

Stor hjørnegrund med vildmarksbad og 90 kvadratmeter terrasse

Hvis I bare har lyst til en rolig dag derhjemme på nogle af de solrige dage, er dette intet problem. Grunden er omgivet af træer, så man mærker ikke meget til naboerne.

Den store plænegrund har både solvogne og havemøbler, som I kan stille til rette på den 70 kvadratmeter åbne terrasse. Hvis I foretrækker skyggen, er der også 20 kvadratmeter overdækket terrasse. Om aftenen kan I sidde her med grillen, uanset om det skulle smådryppe.

Fuutvej 29 er udstyret med det populære vildmarksbad, hvor I selv fyrer op og skaber den perfekte temperatur for jeres afslapning. Her kan I sidde og nyde den sene aftensol med en iskold øl.

Tæt på rideskole, golfklub og Henne Strand, hvor mulighederne er mange

I den rolige by Henne er der plads til at holde ferie. Stort set alle byens huse er sommerhuse, så området emmer af feriestemning. I Henne er der også en rideskole og kun 800m fra adressen ligger Henne Golfklub.

Kun 2 kilometer derfra ligger Henne Strand, hvor der er masser af indkøbsmuligheder, små butikker, restauranter og mulighed for en lækker is. I området ligger også den store Filsø, kun få kilometer syd for Henne.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.528
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...