Luksusferiehus til 8 personer med udespa, udesauna og udebruser

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Strandgodsvej 17, Henneby

- Sommerhusnr.: 41925
8 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Infrarød sauna
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

På Strandgodsvej 17 i Henneby står dette lækre luksusferiehus klar til jeres næste ferie. I sommerhuset er der plads til op til 8 personer, og derfor er det et oplagt valg, hvis I er 2 familier eller en vennegruppe, der vil på ferie sammen. Det nybyggede (2022) sommerhus byder på lækre wellnessfaciliteter i form af udespa, udesauna og udebruser, der forkæler jer med ekstra afslapning på ferien. I feriehuset er 1 hund også velkommen.

Wellness i udespa, udesauna og udebruser

Når I holder ferie i sommerhuset på Strandgodsvej 17, vil der være masser af afslapning på programmet. Udenfor finder I en sauna (både infrarød og alm. saunaovn), hvor I kan sætte jer til rette i den dejlige varme og slappe fuldstændig af. Der er også flere lækre wellnessfaciliteter. Her står der nemlig også en udespa og en udebruser klar til jer, så her er der rig mulighed for skønne, afslappende stunder. Udebruseren er desuden oplagt at blive skyllet under efter en tur ved stranden.

Skønt udeområde med fodboldmål til børnene

Sommerhuset har en skøn terrasse, der er delvist overdækket. På terrassen har I liggestole til rådighed, så I kan finde jer godt til rette på terrassen og få mest muligt ud af de solrige feriedage, som I kan afslutte med at lave en god grillmiddag med lækre bøffer på sommerhusets gasgrill.

På sommerhusets mere end 1.700 kvadratmeter store grund er der masser af plads, som I kan boltre jer på – børnene og hunden vil helt sikkert elske det. Til børnene er der desuden fodboldmål som de kan boltre sig med. 

Rummelig indretning med komfortable møbler

I det 190 kvadratmeter store sommerhus er der god plads til feriens gæster. Feriehuset rummer 4 gode soveværelser.  Dertil er der et aktivitetsrum med både bordtennis og bordfodbold.

I sommerhuset er der desuden 2 badeværelser, så der er ingen risiko for, at I skal stå i kø om morgenen. Hele ferieboligen er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse jeres fødder.

Sommerhuset er indrettet med komfortable og moderne møbler. Desuden er der også gode praktiske faciliteter – vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler – i sommerhuset, som letter husarbejdet for jer på ferien.

Skønne naturoplevelser i nærheden

Fra jeres ferieadresse på Strandgodsvej 17 har I mange skønne naturoplevelser i nærheden. Ikke langt fra sommerhuset ligger Blåbjerg Klitplantage, der byder på gode vandre- og cykelstier, som I kan opleve den smukke natur fra.

Desuden har I kun 2,2 kilometer til Vesterhavet og de brede sandstrande, som er et besøg værd på alle tider af året, uanset hvordan vejret er. Her vil jeres hund helt sikkert også elske at komme med på tur.

Fra sommerhuset er der 2 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Henne Strand er der et supermarked og flere specialbutikker, som I kan handle ind hos. Derudover byder Henne Strand også på hyggelige spisesteder, I kan besøge på jeres ferie.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:190 / 1.751
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, stengulv med gulvarme i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...