Lækkert feriehus til 4 personer – i Henneby, nær Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Gammel Strandvej 31, Henneby

- Sommerhusnr.: 41928
4 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Henneby, ikke langt fra Henne Strand og dens hvide sandstrande, ligger dette skønne 4-stjernede feriehus på Gl. Strandvej 31. Feriehuset er beliggende på en dejlig naturgrund i rolige omgivelser, og byder op til 4 personer velkommen og et enkelt husdyr. Det er dermed det oplagte sted til at holde en skøn ferie i det vestjyske!

Lækker indretning i skandinavisk stil

Feriehuset er opført i 2021 – i flotte kvalitetsmaterialer, og er indrettet lyst og praktisk. Det store opholdsrum med køkken- og spiseafdeling er feriehusets hjerte og det naturlige samlingspunkt. Køkkenafdelingen er velindrettet med bl.a. mikroovn, opvaskemaskine samt en separat fryser, som kan rumme 60L.

Feriehusets brændeovn befinder sig i stuen, og skaber den helt rigtige feriehusstemning. Den energibesparende luft-til-vand-varmepumpe samt gulvvarmen i alle rum, sørger begge for at holde feriehusets temperatur på et passende niveau. Der bliver heller ej fodkoldt, når I bruger badeværelserne: de 2 rummelige og flotte badeværelser er begge udstyret med gulvvarme. Ydermere er der både vaskemaskine og tørretumbler i det ene badeværelse, som kan være jer behjælpelige med jeres vasketøj under hele opholdet.  

Feriehusets 4 sovepladser er fordelt over 2 rummelige soverum – begge med flotte trægulve, god skabsplads og komfortable dobbeltsenge. På hemsen er der yderligere 2 sovepladser.

Og jeres bil kan holde i feriehusets carport, der ligger bagved feriehuset. Skulle I have jeres elbil me dpå ferien, kan den lades op her: Lademuligheden for elbilen er en ladestander med type 2 stik.

Skønne stunder på terrassen

Den skønne terrasse foran feriehuset indbyder til masser af udeliv. Den delvis overdækkede terrasse forlænger udesæsonen og gør, at I også kan nyde den friske luft og naturen over en kop kaffe i knapt så godt vejr, imens I læner jer tilbage i feriehusets komfortable havemøbler.

Henneby – tæt på naturen

Området ved Henneby er kendetegnet ved bl.a. gode vandre- og cykelstier, der går gennem den uspolerede natur omkring Blåbjergplantagen. Der er også mulighed for at betragte den smukke natur fra en hesteryg: den lokale rideskole tilbyder både guidede ture og rideundervisning – for alle aldre.  Den lokale golfplads, med en 18 hullers turneringsbane og en 9 hullers ”Pay&Play2” bane, ligger heller ej langt fra dette feriehus på Gl. Strandvej 31.

I Henne Strand, som blot ligger 2,5 km, fra dette feriehus, kan I f.eks. besøge en af Vesterhavets flotteste sandstrande, se på spændende butikker – og måske slutte dagen af med et cafébesøg eller en middag på en af byens gode restauranter.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41928

DE
D.
sagde , Deutschland

Super und hochwertig ausgestattetes Ferienhaus. Sehr empfehlenswert für eine kleine Familie mit Hund. Uns hat es an nichts gefehlt. Die Lage ist perfekt zur nahegelegenen Blåbjerg Plantage und dem tollen Reiterhof. Sehr ruhig gelegen, uns hat es besser gefallen als direkt in dem doch recht überlaufenen Henne Strand, der wiederum aber innerhalb weniger Minuten mit dem Fahrrad zu erreichen ist.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:123 / 1.650
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...