Lækkert aktivitetshus med udespa, udesauna og udekøkken

5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandgodsvej 13, Henneby

- Sommerhusnr.: 41937
10 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er flere familier eller en stor vennegruppe, der vil på ferie sammen, så er dette lækre aktivitetshus lige noget for jer! Det femstjernede sommerhus på Strandgodsvej 13 i Henne er bygget i 2022, og her kan op til 10 personer holde en ferie, der byder på underholdende timer i aktivitetsrummet med billard, airhockey og bordtennis samt afslappende stunder i udespaen og udesaunaen. Derudover byder sommerhuset også på et udekøkken og gasgrill, så I kan lave lækre måltider i det fri. I sommerhuset er op til 2 hunde også velkomne, og kører I i el-bil kan den lades op ved hjælp af Ladestander, der er monteret ved sommerhuset.  

Aktivitetsrum med billard og bordtennis

I det nybyggede (2022) sommerhus på Strandgodsvej 13 har I rig mulighed for at tilbringe mange hyggelige og sjove stunder sammen i løbet af jeres ferie. De hyggelige stunder kan I tilbringe sammen i alrummet, hvor I kan se film, spille spil og meget mere, mens brændeovnen fuldender feriestemningen med sin knitren i baggrunden.

Til de mere underholdende og sjove feriestunder kan I rykke ind i feriehusets aktivitetsrum, hvor I både kan spille billard, bordtennis og airhockey og her vil I helt sikkert komme til at tilbringe mange sjove timer sammen. Måske I endda skal have arrangeret en aften med turnering?

I sommerhuset venter jer desuden 4 gode soveværelser, som I kan søge mod efter en dejlig feriedag. 2 af soveværelserne er med dobbeltsenge, de 2 andre er hver udstyret med 2 enkeltsenge. Sengene er forsynet med gode madrasser og fiberdyner. Her kan I få samlet ny energi, og blive helt klar til jeres næste feriedag i Henne. Derudover er der også sovepladser på hemsen.

Om morgenen kommer der hverken til at være kø eller kolde tæer på programmet, da I har 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme, ligesom resten af huset har gulvvarme.

Udespa, udesauna, udebruser og udekøkken

På sommerhusets udeområde kan I se frem til at nyde masser af afslapning. Her venter jer nemlig en udespa og en udesauna, der står klar til at forkæle jer med ekstra afslapning i løbet af ferien, så I kan komme helt ned i gear. Der er desuden en udebruser I kan skylle jer under.

Sommerhusets terrasse byder desuden på havemøbler og liggestole, som I kan finde jer godt til rette i, mens I slapper af i solen. Hvis I får brug for en pause fra solen kan I rykke ind under den overdækkede del af terrassen.

Når I skal i gang med at lave aftensmad, kan I gøre det på terrassen, da I både har et skønt udekøkken samt en gasgrill, som I kan tilberede aftensmaden på.

Naturskønne oplevelser i direkte nærhed

Den nærliggende Blåbjerg plantage byder på masser af naturoplevelser med lynghede og skov, og her er der blandt mange andre tilbud mulighed for at vandre, cykle, køre på mountainbike, mm. Der er mulighed for at stille jeres eventuelt medbragte cykler i redskabsskuret ved sommerhuset.

Og hvad med at betragte den spændende natur fra en hesteryg? Den lokale rideskole tilbyder både guidede ture og rideundervisning – for alle aldre.  Ydermere er det muligt at svinge golfkøllen på den lokale golfplads, hvor der kan købes golftimer.

Fra sommerhuset på Strandgodsvej 13 i Henneby er der 2,2 kilometer til Vesterhavet og de smukke sandstrande, der fortsætter så langt øjet rækker. Her kan I gå lange ture langs vandet, bade i havet eller bygge flotte sandslotte. 

På vejen til Vesterhavet ligger Henne Strand, hvor I både kan handle ind i byens supermarked og specialbutikker. Henne Strand byder også på diverse hyggelige spisesteder, som er et besøg værd, mens I holder ferie.  

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41937

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine sehr schöne Zeit in dem Ferienhaus! Es hat an nichts gefehlt und die ganze Familie hat sich wohlgefühlt 🙂 es war der perfekte Ausgangspunkt auch für Ausflüge ! Wir kommen bestimmt wieder 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus verfügt über zwei Schlafzimmer mit Doppelbetten die klein, aber vollkommen ausreichend sind. In den Schlafzimmern findet man Schränke um seine Kleidung zu verstauen. Weiterhin gibt es noch zwei Zimmer mit je zwei Einzelbetten und einer Kommode. Die zwei Badezimmer mit Dusche und WC sind ausreichend groß und verfügen über genügend Handtuchhaken. Die Küche ist offen und bildet mit dem Wohnzimmer den ersten Hauptteil des Hauses. Über den Essbereich gelangt man zum zweiten großen Raum in dem Ferienhaus, wo sich der Multifunktionstisch befindet. Hier kann man Billard oder Tischtennis oder Airhockey spielen.
Die sehr großzügige Terrasse verfügt über eine kleine Lounge-Ecke, zwei Sonnenliegen und eine Außenküche. Sollte das Wetter mal nicht so schön sein, kann man auch unter dem überdachten Teil der Terrasse am langen Tisch seine Mahlzeiten einnehmen.
Im Schuppen hinter der Sauna findet man viele Aktivitäten, um im Garten zu spielen.
Der Außen-Whirlpool und die Außensauna runden ein tolles Ferienhaus ab.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt nyere hus, med en dejlig beliggenhed.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:172 / 1.795
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, stengulv med gulvarme i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...