Hyggeligt sommerhus med sauna til 6 personer i Vejers

2.5
icon
icon
icon

Jafdalvej 3, Vejers

- Sommerhusnr.: 50134
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til jeres næste ferie, hvor I har mulighed for at blive forkælet med ekstra afslapning i løbet af ferien? Så bør I tage et kig på dette sommerhus på Jafdalvej 3 i Vejers. I det hyggelige sommerhus kan op til 6 personer holde en skøn ferie, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning i saunaen. Desuden er sommerhuset beliggende kun 900 meter fra stranden og Vesterhavet.

Hyggelig indretning og badeværelse med sauna

Når I holder ferie, skal I selvfølgelig også slappe af, og her i sommerhuset på Jafdalvej 3 i Vejers har I endda mulighed for at blive forkælet med ekstra afslapning. På badeværelset venter jer nemlig en skøn sauna, hvor I kan komme helt ned i gear i den dejlige varme.

Til hyggelige feriestunder med hele ferieflokken er det alrummet, I skal søge mod. Alrummet forener køkken, stue og spiseplads, og derfor har I mulighed for at samles til alt fra madlavning til spil og film. Alt sammen kan akkompagneres af brændeovnens knitrende flammer, der fuldender feriestemningen.

Når I trænger til at samle ny energi til de kommende feriedage i Vejers, kan I søge mod feriehusets 3 soveværelser. To af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens feriehusets tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Delvist overdækket og afskærmet terrasse

Er ferievejret i top, er det med at komme ud at nyde det – og her er sommerhusets terrasse det oplagte sted at bevæge jer hen. På terrassen kan I finde jer en plads i solen, hvor I kan læne jer tilbage i liggestolene og havemøblerne, mens I bare nyder solens stråler. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, og giver mulighed for ly og læ.

Til børnene er der en sandkasse i haven, hvor de kan bygge store, flotte sandslotte, mens I slapper af på terrassen. Mens dagens sidste sandslot så småt bliver færdigbygget i sandkassen, kan I gøre klar til aftenens grillmiddag på terrassen.

Kort afstand på 900 meter til stranden

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i Vejers, hvorfra I kun har 900 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav, som er værd at besøge hele året rundt. Det vil ikke tage jer lang tid til fods at nå frem til de brede sandstrande og blå bølger fra feriehuset på Jafdalvej 3.

Fra sommerhuset har I desuden 1,1 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Når I skal handle ind i løbet af ferien, er der 2 købmandsbutikker i Vejers, I kan besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50134

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhaus. Alles was man für den Alltag benötigt ist vorhanden. Um dem Haus herum ist ein schöner Garten in dem man kleine Frösche springen und Hasen hoppeln sehen kann. Ab und zu lässt sich auch mal eine kleine Kreuzotter blicken, ist aber schnell wieder weg.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gepflegtes Ferienhaus mit super Terrasse. Wir haben uns zwei Wochen sehr wohl gefühlt .Die Rehe kamen uns jeden Morgen und Abend besuchen .Kommen gerne wiederSoverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2013 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...