NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus til 3 personer i Mosevrå

3
icon
icon
icon

Kærvej 6, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51192
3 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

I det lille sommerhus på Kærvej 6 kan op til 3 personer have en dejlig, uforstyrret ferie tæt på naturen. Her, tæt ved Ho Bugt, kan I for alvor nyde den vestjyske natur med adgang til både store arealer med kronvildt samt smukke ture langs Ho Bugt.

Nyd varmen fra ilden i brændeovnen, når I er tilbage efter udflugter ud i naturen. På Feriehusets 60 kvadratmeter finder i 2 soveværelser, 1 med en 120×200 cm seng og 1 værelse med 2 enkeltsenge 80×200 cm.

Hyggeligt samvær

Der er fokus på hygge og samvær i det lille sommerhus på Kærvej 6. Her finder I træbeklædte vægge og lofter op i kip. Med ild i brændeovnen kan I slappe af i sofagruppen eller hygge jer med et brætspil. Det lille, åbne køkken indeholder alt, hvad I har brug for til at tilberede lækre måltider, herunder opvaskemaskine.

I finder også badeværelse med gulvvarme samt vaskemaskine til jeres rådighed, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Skønt ophold udendørs

Udendørs kan I nyde den dejlige natur. På den store naturgrund på godt 2500m2 er både en åben- og en overdækket terrasse. Her kan I slappe af i komfortable havemøbler og nyde en grillmiddag i det fri. En aftentur langs Ho Bugt kan I stadig nå – eller en køretur på 8 km til stranden, hvor I kan opleve solnedgangen i Vesterhavet.

Omgivelserne omkring Mosevrå

I har kun 8000 meter til Vesterhavet ved Vejers eller Blåvand, hvor I kan tage en forfriskende dukkert eller en afslappende gåtur langs stranden. Hvis I har brug for at købe ind, er der blot 6000 meter til nærmeste indkøbsmulighed. Naturen i området udmærker sig ved på vestjyske manér at være både barsk og smuk.

Mærk den specielle stemning, når I kører forbi de mange tilmurede gårde i det store militærområde, hvor I vil opleve de lokale historiske begivenheder på nært hold. I skal ikke køre langt for at opleve det store naturgenopretningsprojekt, Filsø med et fantastisk dyre- og fugleliv. Tag gerne kikkert med, hvis I specielt ønsker at spotte fugle eller vildt – der er store muligheder for den slags naturoplevelser i området.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.580
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...