Strandnært sommerhus til 6 personer i Grærup

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 7, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52019
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Hjelmevej 7 ved Grærup Strand finder I dette hyggelige sommerhus på en dejlig klitgrund. Hunden er også velkommen, og sammen kan I nyde gåture mellem strand, klitter, hede og fyrreskov. I gavlen ud mod vejen, er der lydisoleret vinduer, så I ikke bliver generet af forbikørende biler.

Feriestemning og samvær

Man føler feriestemningen straks, man træder ind ad døren til Hjelmevej 7. De lyse gulve samt lyse træbeklædte vægge og lofter op i kip skaber et dejligt milø, hvor I kan hygge jer sammen. I stuen kan I hygge jer sammen foran ilden i brændeovnen eller man kan trække sig tilbage i en god stol med en krimi. Det åbne køkken er rummeligt og moderne indrettet med opvaskemaskine, induktionskogeplade og høj ovn, og der er masser af arbejdsplads, så alle kan hjælpe til med madlavningen. Fra spisebordet kan man nyde den vidunderlige udsigt over Grærups klitlandskab. 

Feriehuset har i alt 3 smukke, luftige soveværelser. Takket være de høje gavle føles de små rum stadig luftige og rummelige. I de 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge kan I lade lyden af vinden i trætoppene lulle jer i søvn med åbne vinduer. Badeværelset har gulvvarme og en brusekabine. Der er også et ekstra gæstetoilet. Der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer, så I kan opfriske garderoben eller håndklæderne i løbet af ferien. 

Terrasse med grill

Med kun 350 meter til vandet, er beliggenheden perfekt til at tilbringe masser af tid på stranden og i naturen. Men I kan også solbade i liggestolene på den smukke træterrasse ved feriehuset. Efter en dag på stranden med solbadning i klitterne og en dukkert i Vesterhavet, kan I nyde en sommeraften på terrassen hvor I kan dække bordet udenfor og nyde aftensmaden fra grillen, imens skyggerne bliver lange, i lyset fra solnedgangens farver bliver det en skøn ferieoplevelse. Måske kan I endda nå ned på stranden og opleve solnedgangen i Vesterhavet – det er altid en imponerende oplevelse.

Ren natur i Grærup

Naturelskere og dem, der søger fred og ro, vil føle sig rigtig godt tilpas i Grærup. Ofte vil man have stranden for dig selv på sine vandreture. Vidderne og den vilde natur her er helt speciel og autentisk. Hederne og de små fyrreskove er værd at udforske på cykel eller til fods, uanset om det er for at spotte vildt, samle svampe eller bare mærke duften af fyrreskov og Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52019

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine tolle Aufteilung, die Küche ist super, ebenfalls das Bett in dem von uns genutzten Schlafzimmer 🙂
Wir haben uns sehr wohl gefühlt:)Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 2.501
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...