Skønt feriehus tæt på havet med sauna, spa og hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvej 18, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52043
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Grærup Strands rolige og naturskønne ferieområde ligger dette hyggelige feriehus på Lyngvej 18. Det hyggelige træhus udstråler klassisk sommerhuscharme, og indvendigt får I et herligt lyst og personligt indrettet hus med lækre faciliteter som sauna og spabad! Også hunden er velkommen her.

Personligt og hyggeligt med ekstra wellnessoplevelser

Så snart I træder ind ad døren på Lyngvej 18, bliver I mødt af lyse og venlige omgivelser. Træelementerne kombineret med de store glaspartier i stuen skaber en behagelig ferieatmosfære, og I vil med det samme føle jer godt tilpas i den personlige og detaljerige indretning.

Der er gjort meget for, at I skal få en afslappende ferie i huset, og både foran den knitrende brændeovn og i wellnessafdelingen med den varme sauna og det boblende spabad kan I nyde godt af lidt ekstra wellness.

Med praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse bliver ferien let som en leg, og de huslige pligter er hurtigt overstået.

Skøn beliggenhed i den fredfyldte natur og tæt på havet

Det fine feriehus ligger i et fredeligt og naturskønt område, og når solen kigger frem, er det oplagt at rykke ud på den afskærmede terrasse og nyde de smukke omgivelser “live”. Rundt om havebordet og i liggestolene kan I trække frisk luft og tanke nye kræfter i solen, mens feriedagene stille og roligt passerer.

Den strandnære beliggenhed kun 500 meter fra vandet giver mulighed for masser af dejlige udflugter til det brusende Vesterhav, som hele året rundt har en helt speciel charme over sig.

På en lille køretur når I Vejers Strands hyggelige ferieby, som byder på shopping, gode spisesteder, og selvfølgelig, flere små iscaféer, hvor I kan købe en lækker softice på en varm sommerdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52043

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gepflegtes 4 Sterne Ferienhaus umgeben von Kieferbäumen. Die Nähe zur Dünenlandschaft und zur Nordsee zum schönen Strand hat uns sehr gefallen. Es fehlte unserer Meinung nach nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles und gemütliches Ferienhaus mit kompletter Ausstattung in bester Lage. Immer wieder gerne!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren in den vergangenen Jahren schon in vielen Ferienhäusern. Dieses war für uns bisher das schönste Ferienhaus, weil einfach das Gesamtpaket aus räumlicher Aufteilung, Lage und Betreuung einfach super ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 2.200
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...