Lyst sommerhus med sauna – kun 600 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Bjørnedalen 11, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52101
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På jeres næste ferie med familien eller vennegruppen er dette skønne, lyse sommerhus et oplagt valg. I dette nyrenoverede (2022) sommerhus kan op til 6 personer samles til en dejlig ferie, hvor der er masser af dejlig afslapning på programmet i den varme sauna. Fra sommerhuset på Bjørnedalen 11 i Grærup Strand er der desuden kun 600 meter til stranden og det brusende Vesterhav.

Lys indretning med sauna og brændeovn

Allerede når I træder ind i det nyrenoverede (2022) sommerhus på Bjørnedalen 11 i Grærup Strand, vil I hurtigt komme til at føle jer hjemme. Her bliver I nemlig mødt af den lyse, hyggelige indretning med synlige bjælker og et dejligt lysindfald.

I løbet af jeres ferie har I mulighed for at få slappet fuldstændig af og komme helt ned i gear. Fra sommerhusets badeværelse kan I nemlig træde ind i den skønne sauna, der forkæler jer med ekstra afslapning i varmen. Også efter en frisk gåtur ved havet er det fantastisk med en tur i saunaen, for at få løsnet op i de ømme muskler.

Sommerhusets hjerte er alrummet, og I vil helt sikkert tilbringe mange hyggelige stunder her i løbet af jeres ferie. Alrummet forener nemlig køkken, spiseplads og stue, og I har derfor rig mulighed for at tilbringe masser af tid sammen her.

I alrummet er der også en brændeovn, der med sin knitren i baggrunden og varme er med til at fuldende feriestemningen. Udover brændeovnen er der også en energivenlig varmepumpe i sommerhuset, der sørger for, at I har et godt indeklima på ferien.

Solrige dage på terrassen

Fra alrummet kan I træde ud på sommerhusets træterrasse, der er det helt oplagte sted at tilbringe feriens solrige dage. På terrassen kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens I bare nyder ferie, sol og afslapning. Terrassen er delvist overdækket, og derfor har I også mulighed for at sidde i skyggen, skulle solens stråler blive for skrappe.

På terrassen kan I også samles på de lune ferieaftener, hvor I kan tænde op i sommerhusets grill og tilberede en lækker middag med saftige bøffer og frisk grønt som en skøn afslutning på en dejlig feriedag.

600 meter til stranden

Sommerhuset ligger ikke langt fra det skønne Vesterhav og de smukke sandstrande. Der er nemlig kun 600 meter fra jeres ferieadresse på Bjørnedalen 11 dertil. Derfor vil det heller ikke tage jer lang tid at gå dertil, når I trænger til en frisk gåtur på stranden eller en dukkert i bølgen blå.

Pak en snackkurv og sæt jer til rette på stranden med et tæppe og oplev det spektakulære syn, når solen langsomt dykker ned under havets overflade, og maler himlen i de smukkeste pastelfarver.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52101

DE
D.
sagde , Deutschland

Topp !!! Das Haus lässt weder von der Lage, der Grösse und der Ausstattung irgendwelche Wünsche offen. Der Besitzer richtete dieses auf die Belange der Urlauber ein. Das durch Dünen abgegrenzte Areal gewährleistet eine wohltuende Ruhe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön gelegenes freundlich eingerichtetes Ferienhaus. Mit allem was man so braucht, außer einer Spülmaschine (die wir jedoch nicht vermisst haben).
Die Einrichtung der Küche ist top.
Man kann sowohl Frühstück wie auch Abendessen auf der Terrasse einnehmen, da es je einen Tisch mit Stühlen auf der Ost- und auf der Westseite gibt.
Also ein Feriendomizil rund um zum Wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer absolute Ruhe und Erholung sucht, hat hier ein hübsches gut ausgestattetes Haus mit dem Gefühl für sich alleine in den Dünen zu wohnen.
Auch wenn der Platz um das Haus eher klein ist, hat man durch die große Terrasse und die Dünen ein heimeliges Gefühl. Ein schönes Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.869
Renoveret / Byggeår:2022 / 1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...