Smukt feriehus lige bag første klitrække i Grærup

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 8, Grærup Strand

- Sommerhusnr.: 52124
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter en ferie med masser af frisk havluft og lange gåture langs stranden, så er dette stedet for jer. I dette smukke træhus på Hjelmevej 8 i Grærup kan I se frem til en rolig og afslappende ferie med hele familien i umiddelbar nærhed af Vesterhavet. De 128 m² giver plads nok til 8 personer og jeres hund. Det hyggelige og velholdte sommerhus, renoveret i 2023, inviterer blandt andet på et moderne køkken og klassisk dansk indretning.

Nyd det vestjyske landskab med ild i brændeovnen

De store vinduespartier i opholdsstuen giver et flot lysindfald og en fantastisk udsigt over klitlandskabet i Grærup. Du kan sætte dig til rette i gyngestolen med en kop te – eventuelt med ild i pejsen – og bare nyde naturen. I opholdsstuen vil I kunne nyde samværet, få mange gode snakke, spille spil eller læse en god bog. Hurtigt vil hverdagens stress forsvinde og den dejlige feriestemning fylde i stedet.

Det moderne køkken er udstyret med alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre retter – her kan I lave mad sammen i givende arbejdsfællesskaber. Der er 4 værelser i feriehuset, 2 med dobbeltsenge, 1 med to enkeltsenge og 1 med en dobbelt sovesofa. Her kan I hvile ud og sove rigtig godt i den friske vesterhavsluft.

De 2 badeværelser med gulvvarme betyder, at I ikke behøver at stå i kø til morgenbadet. Det ene har badekar, det andet bruser – så der er noget for enhver smag. Sommerhuset opfylder også kravene fra en moderne familie med f.eks. vaskemaskine og tørretumbler, opvaskemaskine og en energibesparende varmepumpe.

Optimale udendørsarealer

Der er terrasse på alle sider af sommerhuset, så I kan følge solen hele dagen, når I ønsker at slappe af på de komfortable liggestole og havemøbler. Ligesom I altid kan finde en lækrog til en stille stund med en kop kaffe. På den 3.600 m2 store naturgrund er der masser af plads til at boltre sig for både børn og voksne. Spil et vikingespil, eller lad børnene brænde energi af i gyngerne. På en stille sommeraften kan I også tænde op i grillen og slutte dagen af med en fælles barbeque.

Tæt på Vesterhavet

En kort gåtur på 350 meter igennem det smukke klitlandskab fører jer til den fine sandstrand og Vesterhavet. Her kan I studere havfuglene og krabbekutterne, imens I nyder den betagende vestkystnatur.

Har du cykel, er det en god ide at tage den med på ferie – her er cykelstier, som løber parallelt med kysten, og på den måde kan du nå ud til endnu flere naturoplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 52124

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war toll gelegen und sehr gemütlich.
Die Küche war mit allem ausgestattet, was man so benötigt.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes, geräumiges Ferienhaus in wunderschöner Naturumgebung. Mitten in den Dünen gelegen, bietet das Haus fast direkten Zugang zum Strand und sehr viele Möglichkeiten die Natur in frischer Luft zu genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes und helles 8 Personen Haus. Alle Zimmer haben sehr bequeme Betten obwohl das eine, eine auszieh Couch war. Sehr großes Wohnzimmer mit riesiger Couch wo alles Platz fanden. Das wlan reicht in alle Zimmer und hatte keine Probleme für Homeoffice bzw für die Konsolen der Kids. Die Terasse geht komplett ums Haus und ist teilweise überdacht. Die Ausstatten an Geschirr und Besteck war mehr als reichlich da. Auch Küchengeräte sind alle vorhanden, sogar alles zum backen oder für den Weihnachtsbraten. Fernseher ist ein Smart TV und lies sich ohne Probleme auch mit einem chromecast verbinden. Zwei Badezimmer sind vorhanden mit duschen und sogar einer Badewanne.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 3.618
Renoveret / Byggeår:2023 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...