Lækkert feriehus i Blåvand med central og strandnær beliggenhed

3
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 84, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60010
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dejlige omgivelser i Blåvands Lyst ligger dette lækre sommerhus og venter på jer. Beliggenheden bliver ikke meget bedre, og til fods når I både stranden og hjertet af Blåvand med masser af hyggelige forretninger og caféer.

Fantastisk beliggenhed og underholdning for alle aldre

Det hyggelige træsommerhus har alt, hvad feriehjertet begærer, og allervigtigst er nok den fantastiske beliggenhed. Her kan selv de mindste være med, når turen går til stranden eller centrum på gåben.

Den flotte sandstrand er et klart must og et sted, hvor der vil blive skabt masser af nye ferieminder. Her kan I gå mange lange ture langs vandkanten med den varme sol i ryggen eller betragte de store bølger boltre sig i stormvejret – et paradis for alle, både små og store, og selvfølgelig hunden.

Blåvands bymidte er en af de hyggeligste feriebyer, og her kan der både shoppes, spises og endda laves hjemmelavede bolsjer på det lokale bolsjekogeri. Mon ikke I får tid til en dag med lidt shopping, eller bare en lækker softice efter aftensmaden på en af de små iscaféer?

Skøn ferie lige meget vind og vejr med sauna og spa

Lige meget årstid, vind og vejr er I altid garanteret en skøn ferie med Horns Bjerge 3 som hjem for ferien. Når vejret svigter, og den flotte udsigt ikke kan nydes fra liggestolene, vil brændeovnen hurtigt sprede varme og hyggelig stemning i stuen, især i regn og blæst.

Også det rummelige badeværelse byder på hygge på de kolde som varme dage, hvor saunaen og spabadet står klar til at tage hånd om jer. På en stormende og regnfuld dag, eller bare efter en lang gåtur i det gode vejr, kan I her rigtig læne jer tilbage og nyde feriefreden og varmen.

Få et dejligt afbræk fra hverdagen i de skønneste omgivelser, og med masser af underholdning for hele familien.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60010

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, sehr gut geschnittenes und lichtdurchflutetes Haus in super zentraler Lage und nicht zu weit vom Strand weg. Gute Ausstattung!
Da es in dritter Reihe liegt nicht direkt an der Straße und ruhig.
Sehr schön,der Blick auf den kleinen Fluss.
Würde ich wieder buchen, allerdings nur in dieser Reihe und keins der gleichen Häuser in erster Reihe

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Ferienhaus mit einer guten Grundausstattung in einer schönen Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines aber feines Ferienhaus mit zwei Doppelschlafzimmern und einem gemütlichen Kamin. Die Sauna und der Whirlpool sind das Highlight. Eine top ausgestattete Küche bietet eine gute Grundlage um den Abend entspannt ausklingen zu lassen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 100
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...