Hyggeligt feriehus tæt på natur og Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Søren Lassens Vænge 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60120
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis jeres næste ferie rimer på typisk dansk feriehus med både spa og sauna, så er disse 125 m2 på Søren Lassens Vænge 10 perfekt indrettet og klar til at modtage jer. Her er der plads til 8 personer til både fælles aktiviteter som madlavning, en filmaften, en wellnessdag med spa og sauna, et spil eller to, en rolig stund og uderum til leg og fodbold.

Her er indbegrebet af dansk sommerhushygge

Straks I kommer ind i stuen gennem den lille mellemgang, lokker de bløde sofaer foran brændeovnen til ren afslapning. I vindueshjørnet står 2 gode stole klar til at tage imod jer og i det dejlige naturlige lys kan I så læse en god bog og nyde en kop the. I har samtidig blik til spisekrogen og ud i det lyse godt indrettede køkken med opvaskemaskine. Fra køkkenet er der direkte udgang til terrassen, så I ikke skal løbe så langt, hvis I spiser udenfor.

Når natten falder på, venter 4 gode og rummelige soveværelse – alle udstyret med komfortable dobbeltsenge – så I kan få en god nats søvn og lade op til morgendagens aktiviteter. Når I kan være op til 8 personer, så er det rart med 2 badeværelser med brus og gulvvarme – det ene har desuden også både tømmespa og sauna.

I feriehuset er der også adgang til vaskemaskine og tørretumbler, ligesom der er installeret en varmepumpe, som sørger for økonomisk og miljørigtig opvarmning af opholdsrummet.

Ren natur lige uden for døren

Feriehuset ligger på en 1531 m2 stor naturgrund omkranset af træer, der giver læ, men dog plejet så I kan spille lidt mellem de opstillede fodboldmål. Den dejlige beliggenhed i de rolige omgivelser giver garanti for privatliv og masser af natur. Hvis I er heldige, kigger nogle af skovens dyr forbi og under alle omstændigheder kan fugle og naturen betragtes både indefra og udefra den store terrasse.

Terrassen byder på flere opholdssteder, da der er flere havemøbler og liggestole. Derved kan man altid finde læ og skygge eller være i solen hele dagen. Har I børn med, vil de elske at lege i sandkassen, mens mor og far slapper af på terrassen.

15 minutters gang til Blåvand centrum

På kun et kvarter kan I gå ind til Blåvand, hvor der både er supermarkeder, bager, slagter, delikatesse- forretning, tøj- og specialbutikker ligesom der er mulighed for en kold øl, en god kop kaffe eller en lækker middag på byens mange caféer og restauranter.

Derudover byder det populære ferieområde på masser af aktiviteter lige fra kulturelle oplevelser som Tirpitz Bunkermuseum og Museet FLUGT i Oksbøl, over oplevelser som Blåvand ZOO og Blåvand Fyrtårn med en fantastisk udsigt over området til mere fysiske aktiviteter som golf, minigolf og cykel- eller vandreture. Ikke at forglemme den brede dejlige sandstrand ved Blåvand til lege og badeture.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60120

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferinehaus für 8 Personen strahlt schon beim Eintreten pure gemütlichkeit aus und lädt zu Lese- und Spielabende vor dem Kamin ein. Besonders Lobenswert ist die Zimmer/ Badaufteilung. Je zwei Zimmer teilen sich schon räumlich ein Bad, wobei eins mit Whirlpool und Sauna ausgestattet ist und den wohlfühlcharakter des Hauses perfekt abrundet. Das Haus ist nicht das neuste Modell, aber es fühlt sich an, als ob es mit Liebe ausgestattet und gepflegt wird. Der perfekte Ort für kuschelige Tage

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingereichtes Ferienhaus mit allem was man für eine Woche entspannten Urlaub braucht. Großzügig geschnitztes Haus in bester Lage von Blåvand.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.531
Renoveret / Byggeår:2010 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...