Hyggeligt sommerhus med sauna og spa tæt på smuk natur

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 130, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60157
6 pers.
Antal personer
2100 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus i Blåvand er en drøm for både naturelskerne og de wellnessglade feriegæster. I indretningen er der stort fokus på komfort, og det store badeværelse er udstyret med både spabad, sauna og gulvvarme. Beliggenheden er skøn, i den nordlige del af Blåvand, med en stor åben hede som nabo!

Komfort, hygge, wellness og samvær

Det fine træsommerhus på Hedetoftvej 130 rummer med sine 98 kvadratmeter plads til 6 personer. Lyse farver pryder vægge og lofter, møblementet er udvalgt med stort fokus på komfort, og overalt i huset hersker en hyggelig og afslappende feriestemning.

Der er masser af mulighed for at slappe af og tanke nye kræfter på ferien. I stuen kan I slænge jer på sofaen med en god bog og en varm kop kaffe, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, og på det store badeværelse – med gulvvarme – kan I forkæle jer selv ekstra i husets sauna og spabad.

Det åbne opholdsrum med integreret køkken sætter rammerne for en ferie i samværets tegn, og med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i huset får I endnu mere tid til at nyde tiden sammen, mens hverdagens hjælpere tager sig af de huslige pligter.

Overdækket terrasse og smuk natur i nabolaget

Rundt om huset går en skøn terrasse med et overdækket stykke, hvor I altid kan finde en plads i solen – eller i skyggen, hvis det bliver for varmt på sommerdagene. Der er både havemøbler og liggestole, så I kan nyde de solrige dage, og med husets grill kan I forberede en lækker middag i aftensolen.

Sommerhuset har en skøn beliggenhed i udkanten af den nordlige del af Blåvand lige ved siden af et stort åbent hedeområde, hvor I kan gå lange ture og udforske den vestjyske natur på nært hold. 

Blåvands livlige bymidte ligger kun små 10 minutters gang fra huset, og her finder I et hav af underholdningstilbud for både store og små. Den kilometerlange sandstrand byder desuden på imponerende naturoplevelser hele året rundt.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60157

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren als Pärchen in diesem gemütlichen und optimalen eingerichteten Häuschen sehr glücklich.gemeinsames kochen am küchentresen hat uns sehr viel Spaß gemacht.es fehlte an keinem Zubehör .für kalte Abende war die Sauna ein willkommener Ausgleich, obwohl das Haus immer sehr gut temperiert war. Wir würden das Haus auf jeden Fall weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fanden ein sehr schönes Ferienhaus am Ende einer Sackgasse in einem Natur-Dünengrundstück windgeschützt eingebettet vor.

Der schöne Ortskern Blavand ist vom Ferienhaus fußläufig in ca 15 Minuten erreichbar.

Das Ferienhaus zeichnet sich durch eine sehr moderne architektonische Gliederng aus. Das Herzstück ist der offene, lichtdurchflutete Wohn-und Küchenbereich, der sich als funktionell und raumsparend erweist und liebevoll eingerichtet ist.

Das Ferienhaus verfügt über schöne Schlafzimmer mit guten Matratzen, sowie einem zur Erholung einladenden Spa-Bereich.

Jederzeit sehr gerne wieder !!

DE
D.
sagde , Deutschland

Herzlich skandinavisch eingerichtetes Ferienhaus mit viel Charme und Gemütlichkeit. Ruhig gelegene Schlafzimmer, großzügiges Badezimmer mit Sauna und purem Erholungsfaktor.
Hier kann man zur Ruhe kommen, gemütlich ein Buch lesen und den Kamin mit wohliger Wärme genießen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.645
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...