Dejligt sommerhus til 4 personer i Blåvand

2.5
icon
icon
icon

Fyrgården 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60333
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Til parret eller den lille familie, der vil på en rolig og hyggelig ferie, er sommerhuset på Fyrgården 1 et oplagt valg. Feriehuset har plads til 4 personer og ligger på en skøn beliggenhed, hvor I ikke har langt til hverken strand eller centrum af Blåvand.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Fyrgården 1 er rammerne sat for en hyggelig ferie. Feriehuset har en hyggelig indretning, hvor der er garanti for mange dejlige feriestunder. I opholdsstuen er brændeovnen med til at fuldende den skønne feriestemning med sine knitrende flammer, og på de kølige aftener sørger den for god varme.

Sommerhuset er indrettet med 2 soveværelser, der begge er indrettet med dobbeltseng. Derudover er der 1 badeværelse med gulvvarme i feriehuset. En energivenlig varmepumpe sørger for gode temperaturer i sommerhuset til lave omkostninger.

Afskærmet terrasse med grill

På de feriedage, hvor vejret er i top, kan I rykke ud på terrassen. Sommerhuset har en afskærmet terrasse, hvor I har både liggestole og havemøbler til rådighed, som I kan finde jer godt til rette i. Som en perfekt afslutning på en dejlig feriedag kan I finde grillen frem og nyde en lækker grillmiddag på terrassen.

Skøn beliggenhed i Blåvand

Sommerhuset på Fyrgården 1 ligger på en skøn beliggenhed i Blåvand. En kort gåtur adskiller jer fra centrum af den hyggelige ferieby, hvor I har mange gode ferieoplevelser i vente. Et sted, der virkelig er værd at besøge, er Blåvandshuk fyr. Fyret er Danmarks vestligste punkt, og fra toppen af fyret kan I opleve en fantastisk udsigt over området.

800 meter fra sommerhuset finder I det dejlige Vesterhav. Det tager jer ikke lang tid at nå de blå bølger og brede sandstrande. Om I vil en tur i bølgerne eller blot nyde en gåtur langs vandet, så er en tur til Vesterhavet det hele værd.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 60333

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses ist wirklich super. Man ist sofort in der Innenstadt und auch zum Strand ist es nicht weit. Wir waren mit zwei Personen in dem Haus. Zu viert wäre es uns persönlich zu klein gewesen. Im Bad fehlen Ablagemöglichkeiten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich, nett eingerichtet!Sehr Gute Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zentral gelegenes Haus mit großem Garten

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:59 / 400
Renoveret / Byggeår:2014 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...