Skønt feriehus med spa, sauna og swimmingpool i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 41A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60390
12 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 28
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Blot 100 meter fra den dejlige badestrand i Blåvand, ligger dette 12 personers feriehus på Horns Rev 41A i første klitrække med panoramaudsigt over Vesterhavet. I sommerhuset er der noget for enhver smag, da her nemlig er både spa, sauna og swimmingpool – så uanset om I foretrækker afslapning eller sjov og leg i swimmingpoolen, vil I kunne holde en skøn ferie her!

Stor poolafdeling med swimmingpool, spa og sauna

Sommerhusets helt store højdepunkt er poolafdelingen, hvor I både finder swimmingpoolen, spaen og saunaen. Til feriens vandhunde vil swimmingpoolen uden tvivl blive et stort hit, hvor de kan tilbringe mange timer med sjov og leg i vandet.

Mens der er fuld gang i aktiviteten i swimmingpool kan de af jer, der hellere vil slappe af, tage plads i spaen. Her kan I sidde i det varme, boblende vand og slappe af, mens I kan se vandhundene lege i swimmingpoolen.

I poolafdelingen har I også adgang til den skønne sauna, hvor I har mulighed for at nyde masser af afslapning. Her er det også muligt at komme ned i gear efter nogle aktive timer i swimmingpoolen, eller få varmet musklerne igennem efter en lang dag med aktiviteter.

6 soveværelser, 2 badeværelser og 1 gæstetoilet

På sommerhusets 255 kvadratmeter finder I hele 6 soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien, så I kan få samlet ny energi og blive klar til de kommende feriedage. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens de resterende soveværelser er indrettet med enkeltsenge.

Efter en god nats søvn skal I ikke bekymre jer om, om I skal stå i kø til badeværelset om morgenen. I dette sommerhus har I nemlig hele 2 badeværelser samt 1 gæstetoilet, så I slipper for, at der bliver kø fra morgenstunden.

Sommerhuset har et lavt energiforbrug, da her både er varmepumpe der sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset, samt en varmepumpe til opvarmning af swimmingpoolen.

Åbne terrasser med havemøbler

Udendørs venter jer hele 2 åbne terrasser, som I kan nyde de solrige feriedage på. De 2 terrasser er forbundet af en sti, der løber omkring sommerhuset. På terrasserne står der havemøbler til rådighed for jer, som I kan finde jer til rette i, mens I slapper af i solen til lyden af bølgernes brusen i baggrunden.

Til familiens mindste er der både en sandkasse og en gynge, som de kan få glæde af på de solrige feriedage.

Feriehusets unikke beliggenhed i klitterne, der skærmer for nysgerrige blikke når I ligger og soler jer på feriehusets terrasser, har også nem adgang til Vesterhavet, via en lille sti.

Bo kun 100 meter fra stranden

Sommerhuset på Horns Rev 41A har en skøn beliggenhed, og her bor I faktisk kun 100 meter fra stranden og det skønne Vesterhav. Det tager jer ikke mange minutter til fods via den lille sti, at nå til de smukke sandstrande, der fortsætter så langt øjet rækker, og de brusende, blå bølger.

Fra sommerhuset har I desuden 1,8 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, så I nemt kan klare jeres ferieindkøb. Byen byder også på hyggelige spisesteder, som I kan besøge hvis I selv vil slippe for at lave mad.

Når I holder ferie i Blåvand, har I flere skønne ferieoplevelser i vente. Her kan I blandt andet besøge det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk Fyr. Hvis I bestiger fyrets 170 trin, vil I kunne opleve en fantastisk udsigt fra toppen.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:255 / 2.502
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...