Hyggeligt feriehus med brændeovn i Blåvand

3
icon
icon
icon

Fyrgården 23, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60419
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en central beliggenhed i den skønne ferieby Blåvand venter jer dette hyggelige feriehus, som byder op til 5 personer inden for til en skøn ferie – et oplagt valg til en ferie for familien! Fra det hyggelige feriehus med brændeovn på Fyrgården 23 har I kun 150 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed og 1 kilometer til det skønne Vesterhav.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset, der er beliggende på Fyrgården 23 i Blåvand, vil I hurtigt opleve den hyggelige indretning og ferieatmosfære, som feriehuset rummer, når I træder indenfor. Her vil I helt sikkert kunne holde en dejlig ferie!

Sommerhusets hjerte er alrummet, og der er ingen tvivl om, at I vil tilbringe mange hyggelige feriestunder sammen her! I kan blandt andet samles foran tv’et til en god film eller sætte jer omkring spisebordet til et sjovt spil. I kan også gå sammen om madlavningen i køkkenet, hvor opvaskemaskinen klarer den efterfølgende opvask.

I alrummet sørger brændeovnen med sine knitrende flammer for, at feriestemningen er helt i top, og samtidig spreder den en dejlig varme i rummet. Derudover har I en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for behagelige temperaturer indendørs.

I det 72 kvadratmeter store feriehus har I desuden 3 soveværelser, som I kan søge mod, når I trænger til at få jer en god nats søvn. De 3 soveværelser er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng. Derudover er der 1 badeværelse i feriehuset.

Lukket terrasse og god beliggenhed

Når ferievejret er i top, kan I rykke jeres ferie ud på sommerhusets terrasse, der er lukket. På terrassen kan I finde jer til rette i havemøblerne og liggestolene, hvorfra I kan nyde solens varme stråler. I har desuden en grill til rådighed, så I kan nyde de lune ferieaftener på terrassen med lækker grillmad.

Sommerhuset på Fyrgården 23 har en god beliggenhed i Blåvand. Herfra har I blot 150 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og i Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos.

Derudover har I 1 kilometer til det skønne Vesterhav og de smukke, brede sandstrande, som I kan nå på kort tid. Her kan I gå lange ture langs stranden, og hvis I er friske, kan I snuppe jer en kølende dukkert i havet på en varm sommerdag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 200
Renoveret / Byggeår:2022 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...