Moderne sommerhus med træterrasse samt loungeområde

4
icon
icon
icon
icon

Sandvej 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60495
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I et skønt sommerhuskvarter ligger Sandvej 11 og venter på jer. Her er plads til 6 gæster samt 2 firbenede venner. Sommerhuset er renoveret i 2023 og har den fineste træterrasse samt overdækket loungeområde, perfekt til de lune sommeraftner.

Moderne og lyst sommerhus med dejligt alrum og brændeovn

Sommerhuset på Sandvej 11 i Blåvand er blevet renoveret i 2023 og har fået en hyggelig indretning og lyse rum. Generelt er feriehuset indrettet i rolige og neutrale farvenuancer, og her vil I uden tvivl komme til at føle jer godt tilpas på jeres ferie ved Vesterhavet.

Samlingspunktet i sommerhuset bliver helt sikkert det lyse køkkenalrum, hvor stuen ligger i åben forbindelse. Her kan op til 6 feriegæster samles i sofaen til filmhygge, brætspil eller lave et lækkert måltid i det funktionelle køkken. I alrummet er der plads til, at I kan opholde jer sammen, selvom I evt. har gang i hvert sit. Loftet til kip og det store vinduesparti skaber en luftig atmosfære, som sammen med brændeovnens varme skaber den ideelle sommerhusstemning – også i de koldere måneder, hvor en kop varm kakao og god bog også hører sig til.

I resten af feriehuset findes ét badeværelse med tilhørende sauna, så I rigtig kan blive varmet igennem efter en aftentur ved stranden eller blot koble af fra hverdagen. Efterfølgende kan I kravle til køjs på et af de tre værelser, hvor I kan sove godt og samle ny energi til den kommende dag. Her er tre fine soverum, hvoraf ét af værelserne har to køjesenge – det vil børnene helt sikkert glæde sig til!

I opholdsrummet er desuden en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima.

Stor overdækket træterrasse med grønne omgivelser

Det fine sorte sommerhus ligger på en dejlig stor naturgrund og omfavnes af en skøn åben træterrasse. Her er altid mulighed for at finde en plads i solen, om det er til aftensmadstid eller morgenkaffen. Mod sydvest står havemøbler og liggestole klar til jer, mens I yderst finder en afskærmet pergola med gasgrill og loungesofa. Om dagen er sofaen den ideelle plads i skyggen, mens den på de lune sommeraftner indbyder til et godt glas. Sid her, mens solen langsomt går ned, marehalmen vifter roligt i vinden og kun lyskæderne i loftet lyser.

Imens der hygges på terrassen, har børnene mulighed for at lege i sandkassen eller gynge lige rundt om hjørnet.

Blåvands mange muligheder

En lille cykeltur bringer jer til starten af Blåvands hyggelige bymidte, som året rundt summer af liv og glade dage. Her er der rig mulighed for at kigge i butikker, handle eller gå på caféebesøg. Den herlige badestrand, Blåvand Zoo eller Blåvands Huk ligger også inden for rækkevidde.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 1.873
Renoveret / Byggeår:2023 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...